Hrvatski proizvođači ulja na Međunarodnom sajmu maslinovog ulja „Olio Capitale 2010.“

266

oglio-bujeU organizaciji Hrvatske gospodarske komore 14 hrvatskih proizvođača maslinovog ulja predstavit će se na Međunarodnom sajmu maslinovog ulja „Olio Capitale 2010.“ koji se održava od 5. do 8. ožujka u Trstu u Italiji.

Na zajedničkom štandu veličine 48 četvornih metara nastupit će sljedeći proizvođači maslinovog ulja: Agrolaguna d.d iz Poreča; Olynthia Natura d.o.o sa Šolte; PZ Marina iz Marine; PZ Svirče s otoka Hvara; Agroprodukt d.o.o iz Pule; Kvarner d.o.o. iz Punta na otoku Krku; Cecco Antonio d.o.o. iz Brtonigle, Obrt Fanito iz Vela Luke; Obrt Novi Torač iz Rovinja; Obrt Farmpino iz Katuna; OPG Chiavalon iz Vodnjana; Uljara Bilaja iz Marine; PZ Vodnjan iz Vodnjana i Joško Veža iz Brista.

Sajam Olio Capitale namijenjen proizvođačima koji su spremni ponuditi krajnjem potrošaču te drugim sudionicima u trgovini maslinovim uljem (veletrgovcima, distributerima, restoranima, hotelima i sl.) jedan od karakterističnih proizvoda Mediterana, maslinovo ulje visoke kvalitete. Na sajmu će biti održana stručna predavanja, prezentacije, okrugli stolovi i susreti gospodarstvenika. Ove godine novost Sajma je 1. Salon stolnih maslina, događaj za koji organizatori smatraju da će postati referentna točka i središte ponude i potražnje ovog sektora.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here