Hrvatski proizvođači vina na Međunarodnom sajmu vina i jakih alkoholnih pića ProWein 2010

129

prowein-ftdU organizaciji Hrvatske gospodarske komore i u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, 28 proizvođača vina predstavit će se na Međunarodnom sajmu vina i jakih alkoholnih pića „ProWein 2010.“ koji se održava od 21. do 23. ožujka 2010. godine u Dusseldorfu u Njemačkoj.

Na površini od 87 četvornih metara oko 150 vina predstavit će sljedeći izlagači:  Adžić, Agrokor – vina, Arman, Badel 1862, Benvenuti vina, Blato 1902., Cattunar, Dalmacijavino, Degrassi, Diwine, Dubrovački podrumi, Feravino, Galić, Izvori života, Jujević vina , Katunar vinarija, Korta Katarina, Krauthaker, Kutjevo, PZ Gospoja, PZ Vrbnik, Roxanich, Suha punta, Trapan vina, Veralda, Vina Matošević, Vinarija Zdjelarević i Zlatan otok.

Sajam ProWein vodeći je međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića na kojem se tradicionalno susreću posjetitelji i vodeći svjetski proizvođači i distributeri, a izlagači prezentiraju kompletan pregled svjetskog tržišta u šest izlagačkih paviljona. Ova sajamska manifestacija predvodnik je u različitim trendovima i proizvodima što je i glavni cilj ovog središnjeg sektorskog sajma.

Prošle je na sajmu nastupilo 3,177 izlagača iz 45 zemalja, a posjetilo ga je 35,167 posjetitelja iz 50 zemalja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here