Još jedno svjetsko zlato Tramincu Iločkih podruma

81

principovac-ledena-berba-traminacNa ovogodišnjem ocjenjivanju vina Bacchus u Madridu Traminac Principovac ledena berba 2007. Iločkih podruma osvojio zlatnu medalju.

7. Međunarodno ocjenjivanje vina Bacchus 2010. održano je u Španjolskoj u Madridu od 18. do 21. ožujka u organizaciji U.E.C. (Spanish Tasters Union) i pod pokroviteljstvom  O.I.V. (The International Organisation of Vine and Wine), U.I.OE (the International Union of Oenologists) i VinoFed (federacija najvećih ocjenjivanja vina).

Ovo je druga ovogodišnja zlatna medalja Tramincu ledena berba Iločkih podruma što za prvu ledenu berbu Iločkih podruma predstavlja veliko priznanje. Do sada je Traminac Principovac ledena berba osvojio zlatnu medalju u Parizu na ocjenjivanju Vinalies Internationales 2010.

2 COMMENTS

  1. Čestitam,
    Ovakvi uspjesi trebaju biti na ponos i motivaciju za sve ostale djelatnosti u RH. Nisam kušao navedeno vino, ali s obzirom na prethodnike kao što su Traminac izborna berba prosušenih bobica 2006.(šampion svijeta 2009.) i izborena berba bobica 2006. (koje sam kušao) ne sumnjam u ostvareni plasman. Najbolja ocjena Iločkom Tramincu je situacija kad ga probaju osobe koje inače ne piju vino i kažu: “Svarno… ovo je mrak, pa ovo ne liči na vina koja sam do sad probao(la)”. Tko nije neka ga proba, preporučam za početak Traminac vrhunsko, 2007., pa dalje…
    živjeli..

  2. Poštovani gospodine Željko,

    Jučer sam imao priliku kušati spomenuti nektar i moram priznati da nešto slično do sad nisam probao. Miris i okus je jedinstven u kojem se na prvu prepoznaje Slavonija i sve kvalitativne blagodati koje ona pruža za uzgoj jednog ovakvog vrhuskog vina. Punoća okusa toliko je osebujna i posebna da ne može zaobići epitete poput: fantastično, bravo i odlično. Još jednom čestitke vinarima Iločkih podruma na ovom vrhunskom ostvarenju koje jednostavno osvaja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here