Lauenstein Confiseire stigao u Hrvatsku

88

faberge-jajaNjemački proizvođač Lauenstein Confiseire , poznat po luksuznim i originalnim truflima i pralinama  stigao je i u Hrvatsku.

Lauenstein trufli i praline su pažljivo ručno rađene u povijesnom Fischbachsmuhle  u podnožju dvorca Lauenstein, prema starim i tradicionalnim receptima, sa više od 40 godina iskustva. Lauenstein Confiseire je ime koje je sinonim za proizvodnju  visoko kvalitetnih pralina upotrebljavajući samo najkvalitetnije materijale bez ikakvih dodataka umjetnih konzervansa.

Uz redovni asortiman različitih luksuznih pralina i čokolada, imaju i široki  sezonski  asortiman. Iz njega je svakako potrebno izdvojiti i naglasiti  različita uskrsna jaja.
Čokoladna jaja od mliječne čokolade sa nugat kremom ručno ukrašena kao i čokoladna jaja punjena likerom od jaja, jaja od marcipana sa kremom od trešnje, te mnoga druga.

Kao luksuzni poklon ono što će se zasigurno svima svidjeti , a svakako je nešto drugačije su Faberge jaja. Faberge jaja napunjena  su sa čokoladnim uskrsnim jajima različitih okusa.

Ukoliko u  nadolazećim blagdanskim danima, poklonite jednu od ovih čokoladnih poslastica  onima koje volite, zasigurno nećete pogriješiti.

Lauenstein čokoladne poslastice potražite u prodavaonicama DELIIICIJE u Zagrebu: Teslina 7, Importanne centar, Brune Bušića 5, u Zaprešiću: West Gate, u Splitu: Ulica hrvatskog narodnog preporoda 7, Morpurgova poljana bb i Varaždinu: Andrije Kačića Miošića.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here