Microsoft, Open Source i Google na jednom mjestu

76

Sponzorirani članak

logo3-80Još samo dva puna tjedna (18.3.) do sljedeće IT konferencije pod nazivom “Web::Strategija 7 – Dobri developerski duh” sa temom razvoja web aplikacija i izrade web stranica.

Organizator konferencije, produkcijska kuća Marketing odjel, koja je za sve zainteresirane odgodila poskupljenje redovne cijene kotizacije još samo ovaj tjedan, točnije do 7.3., poziva sve zainteresirane da se ne zaborave ovdje prijaviti na konferenciju (bez obaveze) do kraja ovog tjedna.

Davor Blaguški, poznati web developer i poduzetnik okarakterizirao je konferenciju ovim riječima: “Web::Strategija je u Hrvatskoj trenutno jedina relevantna konferencija o web tehnologijama (i oglašavanju i usko vezanom tematikom privlači sve one koji imaju interes u ovoj domeni – od profesionalaca do onih koji u internetu vide mogućnost širenja svog poslovnog utjecaja“.

A što Vam novo nudi sedma Web::Strategija? Po prvi puta moći ćete se educirati na jednom mjestu u Hrvatskoj o najnovijim trendovima iz tri ogromna svijeta web developmenta – velikog Microsoft-a, slobodnog Open Source-a, te kreativnog Google-a. Domaći stručni predavači usmjeriti će Vašu developersku pažnju prema snažnim vjetrovima koji počinju ili nastavljaju puhati iz navedena tri svijeta, a kakvi vjetrovi pušu u razvoju i korištenju poslovnih aplikacija otkrit će Vam Igor Vuksanović, idejni začetnik CPP – online knjigovodstva, u predavanju “Poslovnjaci sa šiltericom”.

Tom prigodom, predsjednik programskog odbora Web::Strategije 7, Miroslav Varga, izjavio je za javnost: “Mislite li da je moguće na jednom mjestu okupiti Google, Microsoft i Linux profesionalce? Predavače koji su odabrali teme koje svima značajno proširuju horizonte? Radionice koje su izborne i prenose zadnje trendove i rješenja? Moguće je! U svijetu je to Google I/O konferencija, a u Hrvatskoj Web::Strategija. Svratite i provjerite zašto je to najposjećenija konferencija u Hrvatskoj. Predavanjima će se odgovoriti na niz pitanja iz područja web-developmenta, web-marketinga i upravljanja. Radi se naprosto o idealnoj prilici”.

Također, organizatori zahvaljuju velikom broju prijavljenih radova web development tvrtki za Zlatnu nagradu Web::Strategije koja je otvorena još samo do 03.03. (srijeda) u 16 sati. Vjerujemo da će žiri uskoro imati pune ruke posla u obje kategorije – i za Web upotrebljivost 2010 i za Web inovatovnost 2010. Ako još niste, sada je pravi tren za prijavu i Vaših web uratka. Ne zaboravite, Zlatna nagrada Web Strategije je jedina koja se ne dodijeljuje vlasniku web stranica, niti samoj stranici – već izvođaču tj. web development tvrtki.

Vidimo se uskoro na Web::Strategiji 7! Prijavite se…

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here