Mlijeko ‘z bregov u novoj ambalaži

347

svjeze-rex-novo-32svjeze-rex-novo-15-lightUz praktičan čep, uvedena je i mjera količine namirnice u pakiranju

Najveća hrvatska prehrambena industrija plasirala je svoje poznato svježe mlijeko ‘z bregov u novoj, višeslojnoj kartonskoj ambalaži koja zadržava sve prirodne vrijednosti proizvoda i uvela nekoliko značajnih noviteta.

Inovativna ambalaža od 1 litre dodatno je opremljena čepom koji je praktičan za zatvaranje i pohranu u hladnjak. Uz prednosti osvježenog dizajna, Vindija uvodi i mjeru količine. Riječ je o tri okomita  prozorčića na pakiranju čime je konzumentu u svakom trenutku omogućen jasan uvid u preostalu količinu mlijeka u pakiranju. Ujedno, mjerica, odnosno dozator, olakšava pripremu raznih recepata jer se potrebna količina mlijeka može pretočiti izravno iz ambalaže.

Varaždinska kompanija uvela je s novom ambalažom i ispisivanje naziva proizvoda na Brailleovom pismu kojim se slijepim osobama olakšava kupnja, ali i upotreba mlijeka. Svježe mlijeko ‘z bregov prvi je prehrambeni proizvod na hrvatskom tržištu koji uključuje Brailleovo pismo u svoju ambalažu.

Tijekom pola stoljeća duge tradicije proizvodnje i prepoznatljivosti okusa hrvatskog proizvoda vrhunske kvalitete, Vindijino svježe mlijeko je vodeći brand u prodaji. Prirodno je bogato kalcijem i vitaminima A, D i E, s 3,2 ili 1,5 posto mliječne masti, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji zadržava nepromijenjenu kvalitetu punih deset dana i nije ga potrebno kuhati. Inovativnošću u proizvodnji, najveća hrvatska prehrambena kompanija kontinuirano razvija svoju paletu proizvoda i dodatno ju prilagođava kupcima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here