Novo iz Dr. Oetkera – premium pudinzi Gala

498

gala-cokolada-malagala-karamela-malagala-vanilija-mala
Okusi najfinije čokolade, karamele i
bourbon vanilije

Tvrtka Dr. Oetker hrvatskom tržištu predstavlja pudinge Gala, nove pudinge vrhunskog okusa i kvalitete. Dr. Oetker Gala pudinzi proizvedeni su po originalnoj njemačkoj recepturi, a nude se u tri odabrana okusa – čokolade, bourbona
vanilije i karamele. Iznimna kvaliteta sastojaka osigurava okuse koji će zadovoljiti nepca i najistančanijih sladokusaca.

Dr. Oetker puding Gala s okusom čokolade sadrži fine komadiće najukusnije čokolade te još više kakaa visoke kvalitete, koji dodatno upotpunjuje profinjen okus ovog pudinga. Ovaj puding dostupan je u Njemačkoj još od davne 1920. godine, a činjenica da se proizvodi i danas, dovoljno govori u prilog njegovoj iznimnoj kvaliteti. Dr. Oetker puding Gala bourbon vanilija, kao što mu i sam naziv govori, sastoji se od prirodne arome i komadića prave bourbon vanilije. Ohlađen na pravu temperaturu predstavlja idealnu poslasticu u bilo koje doba godine, osobito u toplijim mjesecima.
Poput Gala pudinga od čokolade, može biti visokovrijedan dodatak kolačima i slasticama. Dr. Oetker puding Gala od karamele donosi okus najfinijih mekih tofee karamela te predstavlja potpuno nov okus u ponudi pudinga Dr. Oetkera na hrvatskom tržištu.

Pripremate li desert za svoje goste i želite uživati u profinjenim delicijama najbolje kvalitete, posegnite za Dr. Oetker Gala pudinzima koji će vas sigurno oduševiti. Dr. Oetker Gala pudinzi, kao i ostali Dr. Oetker pudinzi, vrlo su jednostavni za pripremu. Potrebno vam je 500 ml mlijeka, 2 – 3 žlice šećera i Gala puding prema želji. Ukoliko želite još kremastiju poslasticu, pripremite Gala puding s 300 ml mlijeka i 200 ml slatkog vrhnja. Nijedan od triju proizvoda u sebi ne sadrži gluten.

Preporučena MPC cijena Dr. Oetker premium Gala pudinga iznosi: 3,99 kn.

Logistički podaci (download).

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here