Internet oglašavanje – jednostavno i učinkovito

91

internet-oglasavanje-ftd1Želite oglašavati vaš proizvod ili uslugu na internetu ali niste sigurni kako početi i kome se obratiti?
Dopustite da vam pomognemo i prepustite nama brigu oko izrade i vođenja vaših promotivnih kampanja na internetu u skladu s vašim potrebama i mogućnostima.

Razlozi uspjeha internet oglašavanja:

Brza realizacija: mogućnost postavljanja reklamne kampanje u jednom danu
Efikasnost: nema rasipanja oglasa već oni dopiru točno do ciljane publike koja traži upravo proizvod ili uslugu kakvu vi nudite
Transparentnost: jednostavna kontrola budžeta, detaljno izvještavanje o realizaciji; broju posjetitelja, prikaza i klikova
Isplativost:  niži troškovi od drugih medija i izvanredan omjer uloženog i dobivenog

perilica
Klikni za primjer

Mogućnosti oglašavanja na internetu:

Oglašavanje putem pretraživača, odnosno Search Engine Marketing ili skraćeno SEM, dio je internet marketinga koji se odnosi na prikazivanje plaćenih oglasa putem internet tražilica kao što su: Google, Yahoo, Pogodak i sl. Ovakav oblik oglašavanja smatra se izuzetno bitnim i učinkovitim jer dopire točno do klijenata koji traže upravo ono što vi nudite dok trošak oglasa plaćate po kliku a ne po prikazu. Primjerice ako ste proizvođač bijele tehnike kod pretraživanja riječi poput perilica, sušilica i sl. vaš oglas i link pojavit će se među prvim rezultatima pretrage.

—————————————————————-

krafne-primjer
Klikni za primjer

Kontekstualno oglašavanje omogućuje oglašavanje na stranicama koje sadrže informacije koje su najviše povezane s vašim oglasom. Primjerice ako se bavite prodajom opreme za pekarstvo vaš će se oglas pojaviti na svim internet stranicama koje pišu o pekarskim proizvodima a koje su član pojedine mreže kontekstualnog oglašavanja kao što su: Google, Facebook, ETARGET, Xclaim i drugi. Ovakav vid oglašavanja veoma je rasprostranjen i može se vidjeti na velikom broju portala i newslettera.

—————————————————————————-

Klikni za primjer
Klikni za primjer

Oglašavanje putem bannera je idealan način za izgradnju i održavanje imidža. Animirani, slikovni oglasi svakako će pobuditi interes i ostati u trajnom pamćenju čitatelja jer su redovito istaknuti na najvidljivijim mjestima na portalu. Uz oglašavanje putem bannera na portalu Ja TRGOVAC nudimo vođenje banner kampanja na svim vodećim portalima u Hrvatskoj i regiji.

Ova usluga više se ne nalazi u našoj ponudi

1 COMMENT

  1. Taky sem toto prohlašoval (ač sem byl zaměstnanec tušedm rok),dnes často ředke1m: ihned bych se necahl zaměstnat. Ne proto že by se mi nedařilo,ale je to o tom poznat jak to funguje jinde, dostat se k nějakfdm jinfdm zkušenostem. Taky bych občas bral v čle1nku zmiňovane9 naučit se denned režim. Neme1m ho dnes po cca 7 letech podnike1ned a tušedm, že už nikdy nebude. Na druhou stranu to přiche1zed zřejmě s věkem.A ještě občas taky pronesu: baledm to, jdu na prace1k! Většinou však po 35 kontrole od fařadu, proble9my se zaměstnanci, nesmyslnfdch platbe1ch ste1tu atp.Dobrfd post!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here