Osječka pivovara: Isporučeno 5000 hektolitara Osječkog piva

67

osjecko-svijetlo-pivo-400Od dana prekida štrajka Osječka pivovara ubrzano isporučuje robu kupcima i distributerima. Do sad je ukupno isporučeno 5000 hektolitara Osječkog piva.

”Očekujemo da ćemo do kraja tjedna podmiriti sve potrebe naših cijenjenih potrošača kojima se ujedno zahvaljujemo na strpljenju. Nastavit ćemo proizvodit naše omiljeno pivo od najkvalitetnijih sastojaka bez konzervansa i aditiva”, istaknuo je predsjednik Uprave Osječke pivovare Ivan Komak, dodajući da će se razgovori sa sindikatom nastaviti dogovorenim tijekom poštivajući održavanje kontinuiteta proizvodnje.

Ovaj vikend započela je velika nacionalna marketinška kampanja počevši od emitranja televizijskog spota i pratećih aktivnosti. Cilj kampanje je komunicirati kvalitetu prvog hrvatskog piva koja je rezultat bogate tradicije najstarije hrvatske pivovare, čiste izvorske vode s dubine od 90 metara i suvremenog tehnološkog procesa.

Marketinškim aktivnostima pomaže i činjenica da je Osječko pivo svrstano u TOP 100 svjetskih rebrandinga prema uglednom američkom Rebrandu 100, priznatoj organizaciji za praćenje najuspješnijih rebrandinga u svijetu, stoji u priopćenju Osječke pivovare.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here