Konzumovu Škodu Yeti osvojila Rebeka Grubišić iz Đakova

180

konzum-yetiOsmogodišnja Đakovčanka dobitnica je glavne nagradne Konzumove nagradne igre

Danas je u Super Konzum prodavaonici u Sarajevskoj 6 upriličena svečana dodjela glavne nagrade Konzumove nagradne igre “Osvoji Škodu Yeti”. Osmogodišnja djevojčica iz Đakova, Rebeka Grubišić, osvojila je ovaj prekrasan automobil upravo na svoj rođendan, 5. ožujka 2010. godine, kada je održano nagradno izvlačenje. Rebeka je ključeve Škode Yeti preuzela u pratnji roditelja, a gospođa Grubišić tom je prigodom izjavila kako je dugogodišnji Konzumov kupac te da su svi zaista presretni zbog osvajanja ove vrijedne nagrade.

Nagradna igra “Osvoji Škodu Yeti”, kojom je Konzum želio nagraditi vjernost svojih kupaca, odvijala se u razdoblju od 18. siječnja do 21. veljače 2010. godine. U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi kupci koji su u navedenom razdoblju sakupili četiri kupona iz Konzumovih kataloga te obavili četiri kupnje.

Osim dobitnika glavne nagrade, 5. ožujka izvučena su i imena deset sretnih kupaca koji će sa poklon bonom u vrijednosti od 1.000 kuna moći uživati u svim pogodnostima kupnje u prodajnim mjestima Konzuma.

yeti-dobitnici

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here