Otvara se drugi Interspar hipermarket u Osijeku

181

spar-ftdNovi Interspar hipermarket u Osijeku svoja vrata kupcima će otvoriti 24. ožujka u 8 sati ujutro

U svibnju prošle godine Spar Hrvatska je preuzeo upravljanje nad 4 Ipercoop hipermarketa. Prvi Ipercoop je preuređen prošle godine u Stupniku u Zagrebu a nastavljeno je s rebrandingom Ipercoopa u Trgovačkom centru Osijek.

Drugi Interspar hipermarket u Osijeku prostire se na 3.200 četvornih metara prodajne površine, a u njemu je zaposleno 90 djelatnika. Interspar će svojim kupcima ponuditi već poznato bogati izbor od preko 23.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Spomenuti hipermarket nalazi se u sastavu Trgovačkog centra Osijek u Svilajskoj 36. Radno vrijeme Interspara će biti od ponedjeljka do nedjelje od 08 do 21 sat. Kao i u drugim gradovima gdje se nalaze Interspar hipermarketi, pri odabiru proizvoda na policama hipermarketa posebna pažnja posvećena je zastupljenosti domaćih proizvoda, a suradnja s lokalnim dobavljačima i proizvođačima važna je politika Sparovog poslovanja.

Kako se bliži vrijeme blagdana, Spar Hrvatska je svoj novi hipermarket već obogatio ponudom blagdanskih proizvoda, igračaka, Uskršnjih dekoracija i maštovitih poklona.

U skladu sa strategijom daljeg razvoja prodajne mreže, a paralelno s izgradnjom hipermarketa u većim gradovima, Spar Hrvatska se priprema za otvaranje supermarketa u manjim sredinama. Prvi supermarket otvoren je tijekom prosinca u Varaždinu, dok se drugi otvara 25. ožujka u Valpovu, poručuju iz Spar Hrvatska.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here