PIK ponosni nositelj Superbrands nagrade

83

Stručno vijeće od gotovo 70 priznatih i poznatih poslovnih i marketinških stručnjaka iz hrvatskih medija, agencija, domaćih i stranih korporacija te sveučilišta i drugih stručnih organizacija, ali za PIK Vrbovec možda i značajnije, i 20 000 online glasova potrošača odlučilo je dodijeliti im ovu prestižnu nagradu.

pik-logosuper-brands-logo-2009Poznata Superbrands nagrada dodjeljuje se robnim markama koje pružaju znatne, prepoznatljive, emocionalne i opipljive vrijednosti, te moraju imati naglašenu kvalitetu, pouzdanost, razlikovnost i emocionalni naboj. Upravo ove kvalitete krase i PIK Vrbovec kao brand, poručuju iz PIK-a.

Kontinuirano ulaganje u rast i razvoj proizvodnje te širok asortiman svježih, zamrznutih, trajnih i polutrajnih mesnih proizvoda garancija su kvalitete i obilježja poslovanja zahvaljujući kojima se PIK Vrbovec nalazi u vrhu hrvatske mesoprerađivačke industrije.

Kvaliteta PIK-ovih proizvoda temelji se na posebno kvalitetnoj i biranoj sirovini, originalnoj i jedinstvenoj recepturi, modernoj tehnologiji i proizvodnji te stalnoj kontroli kvalitete, koju svojim kupcima dokazuju sljedivošću tj. mogućnošću utvrđivanja porijekla svake sirovine od uzgoja do finalne proizvodnje, zaključuje se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here