WestGate: Ponovno otvoren 21 lokal

55

westgate-ftdUred državne uprave Zagrebačke županije u ponedjeljak 15. ožujka donio je pojedinačna rješenja o ispunjenim minimalnim tehničkim uvjetima za svaki od 21 objekta koji djeluju u centru WestGate.

Radi se o objektima koje je nadležna inspekcija zatvorila zbog neispunjavanja minimalnih tehničkih uvjeta. Lokali u Westgateu zatvoreni su početkom veljače, tako da je ispunjavanje minimalno tehničkih uvjeta što uključuje građevinsku i uporabnu dozvolu za objekt u kojem se lokal nalazi, dokaz o ispravnosti električnih instalacija, izvješće o ispitivanju učinkovitosti ventilacije, rješenje da su provedene mjere za zaštitu od buke (izdaje ga sanitarni inspektor), izvješće o onečišćenju zraka od štetnih emisija za ugostiteljske objekte u kojima se pripremaju jela, nalaz o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće ako se radi o ugostiteljskom objektu koji se prvi put otvara ili nije poslovao duže od šest mjeseci, dokaz o nepropusnosti vodovodne i kanalizacijske instalacije ako se radi o objektu koji se prvi put otvara.

Ponovnim inspekcijskim pregledom utvrđeno je kako su sve nepravilnosti otklonjene i da su time ostvareni preduvjeti za njihovo ponovno otvaranje, poručuju iz  WestGate-a.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here