Zvijezda Margarin garancija da blagdanski stol bude neodoljiv

96

Kolači, kreme, torte, glazure, preljevi, biskviti, prhka tijesta i umaci – tradicionalne su delicije na uskršnjem stolu. Kako bi sve uspjelo po planu potrebno je birati sigurne i kvalitetne sastojke, stoga je Zvijezdin tvrdi margarin nezamjenjiva karika u lancu uspješno pripremljenih jela.

margarin-31-kutijaKako bi uskrsni kolači bili zamamni, da bi krema bila „za prste polizati“, a biskvit pravog volumena treba koristiti margarin provjerene kvalitete. Već 50 godina osigurava ju Zvijezda, čiji margarini jedini mogu garantirati uspješno pripremanje ukusnog jela ili slastice jer sadrže 80% masnoća. Stoga, nije potrebno riskirati.

Margarini kakve danas proizvodi Zvijezda, u potpunosti udovoljavaju današnjim visokim nutricionističkim kriterijima, ne sadrže kolesterol ni transmasne kiseline, sadrže optimalan omjer jednostruko i višestruko nezasićenih masnih kiselina, a proizvode se od pomno odabranih sirovina visoke kvalitete.

U svakodnevnoj primjeni, primjerice za izradu finih krema, Zvijezda margarini kremu čine glatkom i voluminoznom, u nju se uklapaju bez grudica i ne prekrivaju aromu ni boju kreme, a biskvite i prhka tijesta čine rahlima, prozračnima i daju im punoću te obogaćuju okus.

I ne smo to! Zvijezda margarini izvrsni su za pripravljanje slanih jela, umaka, temeljaca, preljeva ili nadjeva. Svako jelo upotpunjuju i čine ukusnijim naglašavajući osnovne arome. Zvijezda margarin u sve se miješa!

U želji da nagradi povjerenje svojih potrošača Zvijezda je i tijekom ovog Uskrsa pripremila promotivno pakiranje Zvijezda stolnog margarina 3+1 gratis.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here