Natječaj Zvijezda majoneze – Ukusno umjetničko djelo

46

zvijezda-majoneza-ftdKreativnost se može izraziti na različite načine a upravo to pokazuje i novi miniweb www.zvijezdamajoneza.com.hr

Na atraktivno dizajniranim stranicama prepunim zanimljivih mogućnosti Zvijezda je omogućila pregršt zabave svim „surferima“ i ljubiteljima dobre hrane. Mnoga lica kreativnosti mogu se pregledati u galeriji radova a posjetitelji mogu nacrtati vlastito malo umjetničko djelo ukoliko se registriraju i naprave svoj korisnički profil.

Na stranici je moguće odabrati najljepši crtež i poslati kao elektroničku razglednicu ili poslati na korisnički račun na Facebooku.

Posebno iznenađenje koje je ovaj Gospodar okusa, omiljeni gost svih jela pripremio gurmanima i kreativcima su i bogate nagrade. Potrebno je samo poslati recepte s fotografijama jela u kojima glavnu ulogu ima Zvijezda majoneza Gospodar okusa do 01. svibnja i deset najatraktivnijih i najzanimljivijih jela bit će nagrađena.

Potvrdu da je Zvijezda majoneza istinski Gospodar okusa koji obogaćuje i upotpunjuje sva jela donose nam i svjedočanstva osoba koja s njim surađuju svakodnevno te kojima je nazamjenjiv pomoćnik u kuhinji. Uvjeriti se u to brzo je i jednostavno na dijelu web stranice posvećenom životu Gospodara okusa – Zvijezdinoj majonezi.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here