Pan snimio prve TV reklame u formi sitcoma

63

ana-begic-thomas-kure-jakobsen-stojan-matavulj-ftdSnimljeno je prvih sedam epizoda Pan sitcoma koji prati zgode i nezgode Đurđe i njezinih dečki u restoranu Kod Đurđe

Danas su u restoranu „Šparka“ gdje se odvija radnja sitcoma, Thomas Kure Jakobsen, predsjednik uprave Carlsberga Croatia, i Damir Ciglar, direktor agencije Imago, predstavili prve hrvatske TV reklame u formi sitcoma.

Prije tri godine marketinška agencija Imago osmislila je likove  Đurđe i njezinih dečki, a taj se popularni  humoristički serijal s vremenom razvio i pretvorio u Panov sitcom.  U restoranu Šparka, na zagrebačkoj Trešnjevci, od 19. do 21. travnja produkcijska kuća Riba Ribi Grize Rep  snimila je prvih sedam Panovih sitcom televizijskih reklama. Igor Poturić, jedna od Imagovih kreativih poluga, je osmislio, a režiser Radivoje Andrić  snimio novi početak Đurđe i društva.

Dakle, Pan ekipa je otvorila gostionicu. Glavna je u restaću Đurđa (najveći dioničar – poslali joj lovu starci iz Njemačke), a dečki pomažu. Kupuju cugu i namirnice, opremaju i čiste, rade na šanku, Božo priprema oblizeke, a Ivo ih dostavlja po terenu.
Iz tog njihovog poduzetničkoga života razvijaju se razne zgode i nezgode, što je temelj radnje cijelog Pan sitcom serijala, a prva epizoda započinje s otvaranjem restorana i uvođenjem u cijelu priču. Uz dobro nam poznata lica u serijal su uvedeni i novi likovi. Naime, uz Anu Begić kao Đurđu, Jerka Marčića kao Božu, Gorana Malusa kao Malusa, Gorana Košija kao Ivija te Mladena Kovačića  kao  Tončija, tu su i Dušan Bučan kao Izi, Stojan Matavulj kao Mile i Luka Petrušić kao Slavek.

Panov sitcom sigurno će biti osvježenje u reklamnom televizijskom prostoru, a hrvatska javnost će se u to moći uvjeriti već krajem ovoga tjedna, kada na hrvatskim nacionalnim televizijskim postajama započinje emitiranje prvog dijela.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here