Veliko “cool” okupljanje

68

cool-okupljanje-ftdU Podravkinom gastronomskom centru Štagelj danas je održano 2. veliko koprivničko Cool okupljanje korisnika web stranice Coolinarika.com koje je jedinstven primjer na hrvatskom web prostoru, ali i šire

Coolinarika.com od 2006. godine postaje društvena mreža koja danas broji više od 39.000 korisnika iz cijelog svijeta. Hrana, zabava i druženje na Coolinariki su 2007. godine dovele korisnike do ideje o susretu “uživo”. Do današnjeg, sada već tradicionalnog, susreta korisnika Coolinarike bilo je više od 20 većih Cool okupljanja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Kanadi, Australiji, Njemačkoj i Švedskoj. Današnjem susretu prisustvovalo je 100-tinjak korisnika iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Austrije.

– Ne spadam u osobe koje ne znaju doživljaje prenijeti na papir, ali to zaista nije slučaj kada se radi o ovom događaju. Kako objasniti osjećaj kada si po prvi put uživo vidjela prijateljicu s kojom si podijelila toliko intimnih trenutaka, a koju nikada ranije nisi srela? Coolinarika nije samo internetski sajt koji poboljšava kvalitetu njegovih sljedbenika u gastronomskom smislu, to je mjesto gdje sam naučila puno kulinarskih tajni, što je na kraju i razlog zašto mu se i uvijek vraćam. Svako okupljanje je nesvakidašnji doživljaj, dokaz da i su i uz progresivni tehnološki razvoj, ljudi još uvijek ostali ljudi, a ne samo virtualni likovi sakriveni iza svojih monitora. Ja upravo u tome vidim bit postojanja Coolinarike i radujem se svakom ponovnom susretu, izjavila je North koja je na okupljanje stigla iz Tuzle.

Sandra5 iz Rijeke nam je rekla da je Cool okupljanje jedno nezaboravno druženje i stvaranje divnih prijateljstva za cijeli život.
– Uzbuđenje je bilo veliko, kao i moje srce. Predivna organizacija Coolinarike, Podravke i svih koji su u njoj sudjelovali. Iskreno se radujem svim budućim Cool susretima i svemu što nam Coolinarika pruža.

Ovakva okupljanja, kao i svi drugi oblici razmjene sadržaja među korisnicima na Coolinarika.com ujedno stvaraju osjećaj emocionalne privrženosti i lojalnosti prema web stranici i Podravki kao prehrambenoj kompaniji.

Okupljeni su korisnici mogli sudjelovati u Cooking showu, tomboli i degustaciji vina, a nakon ručka u Štaglju, krenuli su u posjet Muzeju prehrane te u razgledavanje grada, a sve to uz nezaobilaznu temu kulinarstva, koja ih je uostalom i povezala na web stranici Coolinarika.com.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here