Otvora se Shopping Centar SUPERNOVA Karlovac

194

supernova-karlovac-ftdNovi Shopping Centar otvorit će se uz brojne atrakcije i bogatu ponudu

Grad Karlovac kao regionalno središte nedaleko od Zagreba dobiva svoj vlastiti Shopping Centar. Dok se desetomjesečni radovi bliže kraju, zakupnici se već pripremaju za veliko otvorenje 27. svibnja u 10:00 sati. Shopping Centar SUPERNOVA Karlovac smješten je u Prilazu Većeslava Holjevca 12, vrlo frekventnoj prometnici koja povezuje autocestu sa samim centrom grada te na taj način osigurava optimalne infrastrukturne uvjete za čak 90.000 ljudi koji žive u okolini. Posjetiteljima je na raspolaganju preko 500, naravno besplatnih, parkirališnih mjesta.

Na ukupno 18.000 m2 prodajnog prostora za maloprodajne trgovine svoju će atraktivnu ponudu gradu Karlovcu po prvi put predstaviti mnogobrojni nacionalni i internacionalni zakupnici. U ovu grupu uspješnih trgovina na nacionalnoj i internacionalnoj razini ubrajaju se trgovine kao što su Interspar, Müller Drogerie, JYSK, Elipso, New Yorker, Deichmann, S.Oliver, Takko, dm-drogerie markt, Zoo City, Baby Media, Diadema, Iris te mnoge druge. Raznolikost ponude u Shopping Centru upotpunjuju uslužne djelatnosti kao što su ljekarna, optičar, ugostiteljstvo te mjenjačnica. Dugoročno gledajući, Shopping Centar SUPERNOVA Karlovac otvara 250 novih radnih mjesta.

Kompleks SUPERNOVA Karlovac sastoji se od jednokatnog Shopping Centra te zasebno izgrađenog i luksuzno uređenog Shopping Parka. Ovakav kompleks posjetiteljima omogućuje brz dolazak do svojih vozila, a time i optimalne preduvjete za ugodnu kupovinu. Ukupna vrijednost investicije Shopping Centra SUPERNOVA Karlovac iznosi 30 milijuna eura. Financijski partner je Raiffeisen Zentralbank.

Ines Bakić, voditeljicu Shopping Centra SUPERNOVA Karlovac, raduje veliko zanimanje za ovaj projekt. “Jedinstvena mješavina zakupnika, koju tvore maloprodajni trgovci, uspješni i poznati u međunarodnim okvirima, predstavlja veliku prednost na tržištu, a uspjeli smo na taj način i trajno ojačati ovdašnje gospodarsko stanje. Zbog svoje velike i raznovrsne ponude iz područja Food, Fashion & Accessoires pa sve do uslužnih i ugostiteljskih djelatnosti, Shopping Centar SUPERNOVA Karlovac će postati jedinstveni nabavni centar. Stoga, s nestrpljenjem iščekujemo otvorenje.”

Shopping centar SUPERNOVA Karlovac razvija austrijska grupacija m2, koja već više od 11 godina realizira visoko kvalitetne trgovačke nekretnine u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj. Pritom se područje djelatnosti poduzeća proteže od akvizicije zemljišta i projekata, preko realizacije i iznajmljivanja pa sve do dugoročnog upravljanja nekretninama preko m2 Centermanagementa. Ime SUPERNOVA predstavlja u Sloveniji i Hrvatskoj uspješne trgovačke i specijalizirane trgovačke centre, koji se odlikuju optimalnim lokacijama i uravnoteženom internacionalnom mješavinom zakupnika.

Osnovni podaci

Shopping Center SUPERNOVA Karlovac

Adresa
: Prilaz Većeslava Holjevca 12

Početak gradnje
: srpanj 2009.

Otvorenje
: 27. svibnja 2010. u 10:00 sati

Površine:
zemljište: 47.000 m²
Shopping Center: 10.000 m²
Shopping Park: 8.000 m²

Broj trgovina: 32

Otvorenje  27.05.2010:
·        JYSK
·        ELIPSO
·        Müller Drogerie
·        New Yorker
·        Takko
·        Deichmann
·        Zoo City
·        Passage
·        Magic Baby
·        Interspar + Tutto Bene
·        Iris Accessorize
·        Pharmacy
·        Simple Hairdresser
·        Optiker Ghetaldus
·        Diadema
·        DM Drogerie
·        S.Oliver
·        Pletix
·        BUF
·        Karlovaca Banka
·        Amadeus

Otvorenje do 30.06.2010:
·        Magma Turbo Limac/Jello
·        Mana
·        zlatarna
·        Tisak
·        Intersport

Parkirališna mjesta: 516

Podaci za kontakt:

SUPERNOVA Karlovac
Afirmacija Karlovac d.o.o.
Škorpikova 24/4
HR 10090 Zagreb

Tel.: (+385) 1 / 6290-940
E-mail: office@supernova.hr

SUPERNOVA Leasing Department
E-mail: leasing@m2.co.at

Voditeljica centra: Ines Bakić
E-mail: ib@m2.co.at

3 COMMENTS

  1. tamo je super jer je sve na jednom mjestu od namjernica za kuću,odjeće ljubimaca…a najvise mi se sviđaju new yorker,deichman takko i C&A

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here