Predstavljen KupiMe.hr – portal grupne web kupovine

kupime-ftdUkoliko se za isti proizvod ili uslugu nađe dovoljan broj zainteresiranih kupnja se može realizirati po cijeni nižoj i do 80%

Zbog svoje atraktivnosti, velikih popusta i povećanja prodaje proizvoda i usluga svojih partnera, modeli grupne web kupovine u svijetu bilježe izniman rast i postaju prava alternativa konvencionalnoj prodaji.

Tako je danas predstavljen KupiMe.hr, portal koji koristi snagu zajedničke kupovine a čiji je konačan učinak obostrano zadovoljstvo kupaca i prodavatelja. Krajnjim potrošačima ovakva vrsta usluge omogućuje iznimne popuste, a klijentima, trgovcima i lokalnim pružateljima usluga rast prodaje.

„Ponudom ovog portala u razdoblju recesije dobivaju svi – trgovačkim kućama donosi povećanje prodaje, a kupcima zbog smanjene kupovne moći donosi velike uštede“, prenio je na današnjoj press konferenciji Vanja Sertić, idejni začetnik ovog novog portala.

Portal će uskoro nuditi i mogućnost postavljanja želja kupaca , pa ukoliko  se za pojedini proizvod ili uslugu nađe dovoljan broj zainteresiranih, kupnja će ići u realizaciju, poručuju iz KupiMe.hr.

Kako funkcionira KupiMe.hr
Planirate kupnju ali su vam zbog visine cijena željeni proizvodi ili usluga u redovnoj prodaji ipak nedostupni. Provjeriti nudi li i KupiMe.hr ono što želite. Ukoliko se za isti proizvod ili uslugu nađe dovoljan broj zainteresiranih kupnja se može realizirati po cijeni nižoj i do 80%! U ponudi će se naći gotovo sve od: kućanskih aparata, svih ostalih vrsta proizvoda do usluga. Jedino što treba napraviti je registrirati se i ostaviti  email na koji će svako jutro stizati nove ponude.

Komentari

  1. Ashley kaže

    francuska hodanje hkvrtsaa istra izlet jadran jadransko more jesen kino kranjska gora kupanje Initium OpenCoffee Club IstraS veseljem prenosimo obavijest o pokretanju OpenCoffee Cluba Istra pi e Puzz: Nakon

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *