Predstavljen KupiMe.hr – portal grupne web kupovine

93

kupime-ftdUkoliko se za isti proizvod ili uslugu nađe dovoljan broj zainteresiranih kupnja se može realizirati po cijeni nižoj i do 80%

Zbog svoje atraktivnosti, velikih popusta i povećanja prodaje proizvoda i usluga svojih partnera, modeli grupne web kupovine u svijetu bilježe izniman rast i postaju prava alternativa konvencionalnoj prodaji.

Tako je danas predstavljen KupiMe.hr, portal koji koristi snagu zajedničke kupovine a čiji je konačan učinak obostrano zadovoljstvo kupaca i prodavatelja. Krajnjim potrošačima ovakva vrsta usluge omogućuje iznimne popuste, a klijentima, trgovcima i lokalnim pružateljima usluga rast prodaje.

„Ponudom ovog portala u razdoblju recesije dobivaju svi – trgovačkim kućama donosi povećanje prodaje, a kupcima zbog smanjene kupovne moći donosi velike uštede“, prenio je na današnjoj press konferenciji Vanja Sertić, idejni začetnik ovog novog portala.

Portal će uskoro nuditi i mogućnost postavljanja želja kupaca , pa ukoliko  se za pojedini proizvod ili uslugu nađe dovoljan broj zainteresiranih, kupnja će ići u realizaciju, poručuju iz KupiMe.hr.

Kako funkcionira KupiMe.hr
Planirate kupnju ali su vam zbog visine cijena željeni proizvodi ili usluga u redovnoj prodaji ipak nedostupni. Provjeriti nudi li i KupiMe.hr ono što želite. Ukoliko se za isti proizvod ili uslugu nađe dovoljan broj zainteresiranih kupnja se može realizirati po cijeni nižoj i do 80%! U ponudi će se naći gotovo sve od: kućanskih aparata, svih ostalih vrsta proizvoda do usluga. Jedino što treba napraviti je registrirati se i ostaviti  email na koji će svako jutro stizati nove ponude.

1 COMMENT

  1. francuska hodanje hkvrtsaa istra izlet jadran jadransko more jesen kino kranjska gora kupanje Initium OpenCoffee Club IstraS veseljem prenosimo obavijest o pokretanju OpenCoffee Cluba Istra pi e Puzz: Nakon

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here