Senzacionalna ponuda sportske odjeće i opreme u Westgateu

30

westgate-ftd1Trgovine sportskom odjećom i opremom snižavaju cijene i do 50 posto

Nakon uspješne prošlotjedne promotivne akcije kozmetičkih proizvoda u Shopping Cityu Westgate počinju velika sniženja sportske odjeće i opreme. Renomirane trgovine sportskih marki će od petka 14. svibnja do nedjelje 16. svibnja posjetiteljima ponuditi čitav niz proizvoda na popustima i do 50 posto. Uz velika sniženja, za posjetitelje je osmišljen i zabavni program koji uključuje natjecanja u malome nogometu, košarci i mini golfu.

„Uz senzacionalna sniženja u sportskim trgovinama, za sve posjetitelje Westgatea pripremili smo Malu sportsku Westgate olimpijadu.  Počevši od 16 sati u petak pa sve do nedjelje u 15 sati, posjetitelji mogu sudjelovati u natjecanjima u slobodnim udarcima u nogometu, slobodnim bacanjima u košarci te mini golfu, a veliko finale planirano je za nedjelju od 17 sati, kada će se pobjednici dana natjecati za glavnu nagradu.“, objašnjava Stjepan Iveljić, direktor Westgatea. „Ovo je samo jedna u nizu promocija koje planiramo organizirati iz tjedna u tjedan kako bi privukli što veći broj posjetitelja. Ovakve su se aktivnosti pokazale veoma uspješne; prošlotjedna promotivna akcija u parfumerijama i drogerijama rezultirala je povećanjem broja posjetitelja za više od 20 posto.“

Sniženja sportske odjeće i opreme odnose se na mnoge poznate sportske marke. Tako Hervis nudi 50 posto popusta na svaki drugi proizvod. U Intersportu posjetitelji će moći kupiti sportsku obuću i opremu sniženu i do 30%, dok je u trgovini Maya Maya dio asortimana je snižen i preko 50%. Nike, Adidas, Champion, Lotto, Sport Way i Kappa nude popuste između 10 posto i 40 posto dok O’Neil Bench uz 20 posto popusta na proljetni i dio ljetnog programa daje i dodatan popust na gotovinsko plaćanje, poručuju iz ovog trgovačkog centra.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here