Velika Zirodent SMS nagradna igra!

49

Sa Zirodentom do savršenog osmjeha i vrijednih nagrada

nagrade-zirodentSvaki sudionik može sudjelovati u završnom izvlačenju nagradne igre za vrijeme njenog trajanja (od 17. svibnja 2010. do 17.srpnja 2010.), ako kupi: ukupno 3 paste za zube robne marke Zirodent u  pakovanju od 50 ml, 75 ml, 100 ml ili 125 ml, te pošalje SMS poruku s brojem računa u kojem je naznačen kupljeni proizvod ( Zirodent ) i osobnim podacima ( ime, prezime, mjesto i adresa stanovanja) na  broj 60364. Cijena SMS poruke je 2,40 Kn (uključen PDV).

Svaki sudionik može sudjelovati u izvlačenju tjednih nagrada igre za vrijeme trajanja nagradne igre, ako kupi: barem 1 pastu za zube robne marke Zirodent u  pakovanju od 50 ml, 75 ml, 100 ml ili 125 ml, te pošalje SMS poruku s brojem računa u kojem je naznačen kupljeni proizvod (Zirodent ) i osobnim podacima (ime, prezime, mjesto i adresa stanovanja) na  broj 60364. Cijena SMS poruke je 2,40 Kn (uključen PDV).

Svaki sudionik može poslati neograničen broj SMS poruka s različitim brojem računa. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste osobe ili s istog tel. broja, ta će prijava biti proglašena nevažećom. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. Dobitnik tjedne nagrade može po istom računu osvojiti i glavnu nagradu. Ostavljanjem svojih podataka i sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionik pristaje da ga se obavještava o promotivnim novostima priređivača. Sudionik se može odjaviti s liste primatelja promotivnih poruka ukoliko pošalje na primljenu promotivnu poruku riječ STOP.

Javna izvlačenja tjednih nagrada (poklon paket Saponije) održat će se u 8 krugova u kojima će se u svakom krugu izvući dobitnik u tom periodu, a u zadnjem izvlačenju i dobitnik glavnih nagrada (obiteljska ljetovanja, haljine i mobiteli).

Izvlačenja će se odvijati elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka.

Izvlačenje tjednih nagrada odvijat će se u prostorijama agencije Hi-techa d.o.o., Maksimirska 282, Zagreb a imena dobitnika će biti objavljeni na web adresi www.saponia.hr  na dan izvlačenja.

Izvlačenje glavnih nagrada obavit će se dana 19. srpnja 2010. s početkom u 11,00 sati u Saponia d.d. 31000 Osijek, M. Gupca 2.

Detaljnije informacije možete pronaći klikom na sljedeći link.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here