Vindi bio Vital – sokovi netaknute prirode

241

bio-naranca-15cmbio-jabuka-15cmJedna litra soka sadrži čak deset jabuka ili četrnaest naranči

Ponuda Vindijinih proizvoda od srijede, 5. svibnja 2010., obogaćena je novim sokovima Vindi bio Vital. Inovativni napitak u već prepoznatoj liniji Vindi Vital, predstavlja iskorak vodeće hrvatske prehrambene industrije u proizvodnji funkcionalne hrane. Vindi bio Vital jabuka i naranča sadrže stopostotni prirodni voćni sok, a svježe voćke iz ekološkog uzgoja cijede se odmah nakon branja. Zadržavanje visokovrijednih sastojaka omogućeno je i praktičnim pakiranjem.

Jedna litra soka sadrži čak deset jabuka ili četrnaest svježe iscijeđenih naranči iz potpuno prirodnog uzgoja, bez upotrebe umjetnih dodataka. Ekološka proizvodnja Vindi bio Vital jabuke i naranče jamči povećani udio minerala, vitamina, enzima i ostalih mikronutrijenata. Vindi bio Vital je stoga i nositelj oznake ‘eko proizvod’ u skladu sa Zakonom o ekološkoj proizvodnji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Ulaganjem u razvoj i kreiranjem noviteta, Vindija je stvorila asortiman funkcionalnih proizvoda visokih vrijednosti, a podupiranjem ekološke proizvodnje načinila je još jedan značajan korak dalje na hrvatskom tržištu.

3 COMMENTS

  1. ono sto mene zanima u ovoj teoretski super napisanoj eko priči je; gdje se u Hrbatskoj nalazi plantaža eko nasada voća koja ima kapacitet snabdijevati svojim eko voćem jednu tvrtku kao što je Vindija??…

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here