Znak „Mlijeko hrvatskih farmi“ za 46 Meggle proizvoda

110

Veliki dio asortimana Meggle će uskoro na policama trgovina osvanuti sa ovim zakom, među kojima su i svježe mlijeko, maslac, tekući i voćni jogurti te svježi sir

mlijeko-hrvatskih-farmiZnak „Mlijeko hrvatskih farmi“, tj. pravo na njegovo korištenje dodjeljuje Hrvatska poljoprivredna agencija (HPA) prema unaprijed određenim kriterijima te se također isti mora redovito potkrepljivati određenom dokaznom dokumentacijom.

Na 1.sjednici Savjeta za provedbu procedure korištenja znaka „Mlijeko hrvatskih farmi“,  Meggle Hrvatska je dobila odobrenje korištenja znaka za 46 svojih proizvoda.

Veliki dio asortimana Meggle će uskoro na policama trgovina osvanuti sa ovim zakom, među kojima su i svježe mlijeko, maslac, tekući i voćni jogurti te svježi sir.

Nakon znaka Hrvatske kvalitete za trajno i svježe mlijeko, tekuće jogurte i svježi sir sa vrhnjem, koji smo dobili krajem prošle godine, našoj zbirci priznanja dodali smo još jedno, kaže Sanja Šijanec iz Meggle Hrvatska d.o.o..

Izuzetno smo ponosni na dobivanje prava na korištenje ovog znaka, jer u našoj prepoznatljivoj tradiciji proizvodnje visokovrijednih proizvoda koristimo najkvalitetnije slavonsko mlijeko od više od 1.000 dobavljača i to sa 84%-tnim udjelom EU kvalitete, dodaje Šijanec.

Upravo kvaliteta proizvoda je jedna od najznačajnijih  orijentacija ove tvrtke. Meggle je jedna od rijetkih mljekara u Hrvatskoj, koja je nakon uvođenja HACCP-a 2002.g., početkom 2004. godine dobila EU veterinarski kontrolni broj objekta, a u 2008. godini je uspješno certificirana za sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000, što osigurava plasman hrvatskih proizvoda pod brendom Meggle i na EU tržištima, zaključuju iz Meggle-a.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here