Funkcionalno osvježenje u najvećem izdanju

34

vitaktivVindija lansirala postojeći natur okus Vitaktiva u praktičnom pakiranju od litre

Uživanje u laganom i prirodnom okusu Vitaktiva Vindija je svojim cijenjenim  potrošačima olakšala, ponudivši im taj vrijedan proizvod u PET boci od litre, koji se od 16. lipnja može naći na policama trgovina diljem Hrvatske. Moćan probiotik obogaćen je vlaknima i «prijateljskim» bakterijama, sastojcima koji pozitivno djeluju na ravnotežu probavnog sustava i pomažu u sprečavanju probavnih poremećaja, infekcija i bolesti.

Vitaktiv je namirnica koja je svojim sastavom prilagođena svim dobnim skupinama. Zahvaljujući oligofruktozi, vlaknu koje potiče apsorpciju kalcija, koristan je u razvoju djece, ali i očuvanju vitalnosti odraslih.

Dodatna je vrijednost Vindijina probiotika u sadržaju najvećeg broja «dobrih» bakterija koje znatno povećavaju njegov koristan učinak.
Osim novog pakiranja od litre, Vitaktiv dolazi i u čašici od 125 grama te bočici od 200 mililitara, a osim osvježavajućeg natur okusa bez dodatka voća, tu su još četiri originalna okusa (jagoda sa žitaricama, limeta-aloe vera, brusnica-jabuka i smokva-bijelo grožđe) toga uistinu jedinstvenog proizvoda iz Vindije.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here