Hokejaši Medvešćaka u novoj TV kampanji Vindije

34

iso-sport-reklama-ftdU novom TV spotu za Iso sport kojeg potpisuju Luminus i Gold uz Medvjede nastupaju brojni vrhunski hrvatski sportaši

Prehrambena industrija Vindija u sklopu nove reklamne kampanje za Iso sport, izotonični sportski napitak, snimila je raskošan TV spot pod nazivom „Povratak“ kojeg se na televizijama moglo vidjeti od prošlog petka. Glavne uloge u novom spotu pripale su igračima Hokejaškog kluba Medveščak iz Zagreba, a kao nositelj kampanje predstavljen je napadač Marko Lovrenčić, koji je tu ulogu preuzeo od nogometaša Darija Šimića. „Povratak“ kreativno, režijski i produkcijski potpisuje zagrebački Luminus u suradnji s tvrtkom Gold iz Varaždina. Spot je režirao Kristijan Petrović, osmislio Renato Grgić, te producirao Hrvoje Boljkovac, višestruki hrvatski dobitnici nagrade Emmy za uvodne špice filmske nagrade Oscar i finalne utakmice američke NBA lige.

U spotu se Lovrenčić, u punoj hokejaškoj opremi, teškim koracima probija kroz Saharu, propadajući s klizaljkama u vreli pustinjski pijesak. Putem mu se pridružuju klupski suigrači i mnogi drugi vrhunski hrvatski sportaši, te grupa ubrzo formira spektakularni sportski egzodus iz pustinje, u simboličnoj dramatizaciji priče o sportskom uspjehu i borbi protiv – žeđi. Potom na scenu stupa Iso sport, hrvatski sinonim za izotonične sportske napitke, koji Lovrenčića vraća iz pustoši na led u odlučujućim sekundama sraza Medvjeda protiv Vukova, izmišljenog tima za koji su ovom prilikom dizajnirani i pripadajući dresovi. Uz Medvjede Marka Lovrenčića i Igora Lazića, TV spot je okupio 30 vrhunskih hrvatskih sportašica i sportaša, iz različitih sportskih disciplina – hrvanje, baseball, ritmička gimnastika, karate, nogomet, atletika, biciklizam, veslanje, judo, skijanje, akrobatski rock’n’roll.

Među ostalima, pojavljuju se Tonimir Sokol – osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu u hrvanju u kategoriji do 60kg, Dominik Etlinger – kadetski prvak Europe u hrvanju grčko-rimskim načinom u kategoriji do 63 kilograma, Tomislav Vučak – višestruki prvak Hrvatske u judu, Esko Garibović – višegodišnji hrvatski karate reprezentativac, državni prvak i viceprvak; ritmičarke Gimnastičkog kluba Vindija te članovi  Baseball kluba Vindija  iz Varaždina.

Pustinja je, prema prvotnoj zamisli, trebala biti ‘hrvatska Sahara’ kraj Đurđevca, no snimanje je zbog kišnog vremena prebačeno u filmski studio kraj Remetinca. Za postizanje efekta pustinje u studio je dovezeno više od 50 tona pijeska, te sagrađena velika pustinjska dina.

Novi TV spot dio je velike reklamne kampanje već poznatog Vindijinog proizvoda Iso sport, vodećeg hrvatskog izotoničnog napitka prisutnog dva desetljeća na našem tržištu. Osvježavajuće gazirano bezalkoholno piće od voćne baze limuna i grejpa obogaćeno je s pet vitamina i pet minerala koji u kombinaciji  s voćnim šećerom osiguravaju izotoničnost napitka. Iso sport se preporuča kod svih oblika sportskih i drugih aktivnosti jer brzo gasi žeđ i vraća izgubljenu tekućinu. Vindijin izotonik odličan je nadomjestak izgubljenoj tekućini i mineralima pri tjelesnim naporima. Proizvod je stekao brojne uživatelje svojom dugogodišnjom prisutnošću na policama trgovina te je već niz godina i službeno piće  Hrvatske nogometne reprezentacije.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here