Branimir Bogdan i Ksenija Klasović prokuristi Meggle Hrvatska

114

Na Skupštini društva Meggle Hrvatska d.o.o., održanoj 20.svibnja ove godine, Nadzorni odbor potvrdio je odluku o davanju prokure dvoje menadžera tvrtke i to Branimiru Bogdanu, voditelju prodaje i marketinga i Kseniji Klasović, voditeljici financija i administracije. Ova odluka stupa na snagu dana 1.6.2010, stoji u priopćenju ove kompanije.

branimir-bogdan
Branimir Bogdan

Branimir Bogdan je rođen 07.kolovoza 1975.godine u Osijeku te je nakon završenog Ekonomskog fakulteta profesionalnu karijeru gradio u nekoliko poduzeća. Sredinom 2004. godine dolazi u Meggle na poziciju Regionalnog voditelja prodaje, dvije i pol godine nakon toga preuzima mjesto Koordinatora prodaje,a u prosincu 2007. preuzima i funkciju Voditelja prodaje. U tom je razdoblju pohađao Junior Management School pri SGMI Management Institute St.Gallen, dok je u lipnju 2009. godine magistrirao na znanstvenom postdiplomskom studiju Marketing management na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.
Krajem 2008., uslijed restrukturiranja organizacijske strukture, Branimir.Bogdan preuzima i upravljanje odjelom marketinga te na poziciji Voditelja prodaje i marketinga ostaje do danas.

Ksenija Klasović je rođena  26.prosinca 1974.godine u Đakovu. 1998.godine je diplomirala  na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, nakon  čega svoju profesionalnu karijeru započinje u poduzeću Univerzal d.o.o. Đakovo, te ju 2000. nastavlja u osječkoj tvrtci Dover d.o.o.  U Meggle Hrvatska d.o.o. dolazi početkom 2005. na mjesto Pomoćnika voditelja računovodstva i financija, a početkom 2007. preuzima funkciju Voditeljice financija. U ožujku 2009. godine preuzima odgovornost za odjele opće uprave te na poziciji Voditeljice administracije i financija upravlja istima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here