Novi okusi mliječnih pudinga iz Vindije

173

Vindija ponudila dva nova okusa svojega mliječnog pudinga, proizvoda koji je na hrvatskom tržištu više od 25 godina

puding-cokolada-noir-casicaMliječni puding, Vindijin najdugovječniji desert na tržištu, obogaćen je dvama novim primamljivim okusima, jagodom i čokoladom noir, koji se na policama trgovina nalaze od 16. lipnja. Lagani voćni puding od jagode ugodno je iznenađenje za sve željne originalne ljetne poslastice, a posebna je radost za sladokusce okus tamne čokolade. Zbog većeg udjela pravog kakaa, ta cijenjena namirnica, osim izvrsna okusa, ima i visoke zdravstvene vrijednosti. Puding čokolada noir idealan za potrošače koji vole slatko, ali i paze na pravilnu prehranu.

puding-jagoda-casica-montazNova izdanja pudinga ‘z bregov, proizvoda koji je potrošačima poznat više od dvadeset godina, dolaze u prepoznatljivu pakiranju – u čašici od 125 grama. Ona čuva visoku kakvoću i čvrstu strukturu pudinga koja podsjeća na slatke specijalitete iz kućne radinosti.

Izvrsni deserti iz Vindije u svojim redovima imaju i međunarodno priznate proizvode. Vanilija i čokolada, postojeći okusi pudinga ‘z bregov, višestruki su dobitnici šampionske titule na ocjenjivanju prehrambenih proizvoda DLG u Njemačkoj. Osvježujući okus jagode i neodoljivu čokoladu noir sasvim sigurno također čekaju vrijedna priznanja, jer riječ je o vrhunskim proizvodima prepoznatljive Vindijine kvalitete. U dugoočekivanim okusima Vindijinih novih mliječnih pudinga potrošači mogu uživati od 16. lipnja, od kada se proizvod nalazi na tržištu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here