Fructal: Dječje kašice frutek na hrvatskom tržištu potpuno su sigurne

15

Slovenska tvrtka Fructal priopćila je danas da su svi njihovi proizvodi koji se prodaju na prodajnim mjestima u Hrvatskoj potpuno sigurni i kvalitetni, a da se preventivno povlačenje nekih dječjih kašica o kojem su izvijestili javnost odnosi na slovensko, bosanskohercegovačko i crnogorsko tržište.

frutek-kasicamarelicaSvi Fructalovi proizvodi na hrvatskom tržištu su potpuno sigurni, kaže se u današnjem priopćenju iz Fructala.

“Iz preventivnih razloga odlučili smo opozvati neke od okusa dječjih kašica Frutek u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, te u Crnoj Gori. Tu odluku smo donijeli, jer je na proizvodnoj liniji otkriveno da je kod proizvođača staklene ambalaže, društva Vetropack Straža, došlo do određenih odstupanja i samim time do mogućnosti deformacija unutar staklene ambalaže, te da bi se ista mogla slomiti prilikom uporabe, rekao je Drago Kavšek, predsjednik uprave društva Fructal i dodao kako na hrvatskom tržištu takvih proizvoda nema, te da su svi proizvodi robne marke Frutek, kako kašice tako sokovi, potpuno sigurni”, navodi se u priopćenju iz Fructala.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here