Mercator-H otvorio novi supermarket

71

mercator-kbc-rebro-midiPovodom otvorenja nove trgovine pored KBC Rebro, Mercator-H je uredio dječji informatički kutak Klinike za pedijatriju

Trgovački lanac Mercator Hrvatska otvorio je danas novi supermarket u neposrednoj blizini Kliničkog bolničkog centra Rebro u Zagrebu.

Investicija u novi prodajni objekat iznosi oko 15 milijuna kuna. Trgovina ima ukupnu površinu 630 četvornih metara, a u ponudi ima više od 5.500 različitih vrsta proizvoda.

Prigodom otvorenja predstavljena je i posebna zanimljivost: jedinstvene hologramske prezentacije proizvoda koje će svi posjetitelji imati priliku razgledati do nedjelje, a osim toga na raspolaganju im je posebna ponuda artikala po povoljnim cijenama te niz nagradnih igara.

mercator-donacija-kbc-rebro-midiPovodom otvorenja novog supermarketa Mercator-H je darovao informatički kutak dječjoj igraonici Klinike za pedijatriju KBC-a Rebro.

Predstojniku Klinike prof.dr. Ivanu Malčiću donaciju je predao regionalni voditelj Mercatora-H, Branislav Pengov.

Klinika za pedijatriju na Rebru jedna je od najstarijih klinika Medicinskog fakulteta u Zagrebu i prva pedijatrijska klinika u ovom dijelu Europe.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here