Mercator partner kazališta Ulysses

23

ulysses-mercator-ftdMercator je partner desete, jubilarne sezone Kazališta Ulysses. Ovogodišnju sezonu otvorio je veličanstveni koncert „Odiseja“, kojim je Kazalište u pulskoj Areni obilježilo  10 godina postojanja, a tijekom srpnja i kolovoza slijedi premijera Shekespeareove „Oluje“ i reprizne izvedbe dviju najatraktivnijih repertoarnih predstava.

„U deset godina djelovanja u Hrvatskoj Mercator aktivno podržava uspješne projekte hrvatske kulture. Kazališe Ulysses sa svojim se jubilejom pozicioniralo kao važna kulturna institucija, što najbolje potvrđuje više od 200 izvedbi i više od 100.000 gledatelja u 10 godina. Time Ulysses značajno pridonosi jačanju kulturne i turističke prepoznatljivosti Hrvatske, što je ujedno jedna od osnovnih smjernica društveno odgovornog poslovanja Mercatora-H “, izjavio je predsjednik Uprave Mercatora, Hrvoje Štorga.

Dan prije svake predstave, prvih 15-tak kupaca koji ostvare kupnju iznad 500 kuna, pulski Mercator nagrađuje ulaznicom kazališta Ulysses. Na ulaznicama, kao trajnu uspomenu, Mercator je osigurao autograme vodećih glumaca. Posebna poslastica za posjetitelje bit će i kulinarski show s degustacijama ljetnih osvježavajućih snackova za vrijeme kojeg će najveća imena Teatra na čelu s Radom Šerbedžijom i Lenkom Udovički kupcima podijeliti još 30-tak dodatnih ulaznica.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here