Oblikujte SPAR vrećicu i osvojite 10.000 kuna

20

spar-vrecica-ftdAktivirajte svoju kreativnost, igrajte se svojom maštovitošću i  osvojite nagrade u Sparovom novom nagradnom natječaju „Oblikujte Spar vrećicu“.

Od 21. srpnja 2010. na web stranicama www.spar.hr. počinje natječaj „Oblikujte SPAR vrećicu“.  Očekujemo da će privući veliki broj sudionika jer se radi se o vrlo jednostavnoj uporabi aplikacija koje se koriste za dizajniranje nove SPAR vrećice. Za sudjelovanje i igranje apsolutno nije potrebno nikakvo znanje ili vještina jer je aplikacija toliko jednostavna da je mogu koristiti svi bez obzira na godine ili poznavanje rada na računalu. Potrebno je samo opustiti se, pustiti mašti na volju i igrati se.

Natječaj će trajati 4 tjedna a glasači će odabrati 50 najljepših i najinteresantnijih vrećica. Stručni žiri koji se sastoji od 3 člana odabrat će 3 najbolje.

Autoru prve nagrade pripast će 10.000,00 kn a njegova vrećica će biti otisnuta i moći  će je se pronaći u svim Sparovim hipermarketima i supermarketima. Dobitnik druge nagrade biti će nagrađen s 3.000,00 kn a treći s 2.000,00 kn.

Osim za autore, nagradna igra će biti interesantna i za glasače, jer i oni će biti nagrađeni u ovom natječaju. Svaki glas koji budu dali nekoj vrećici povećava vjerojatnost da budu izvučeni prema slučajnom odabiru i osvoje nagrade: 3.000,00 kn, 1.000,00 kn i 500,00 kn.

6 COMMENTS

 1. Učestvovala sam na ovom natječaju i jako se razočarala. Moja vrećica HAPPY FOOD koju sam dizajnirala, dobila je par tisuća glasova. Nakon toga je odjednom uklonjena sa natječaja. Poslala sam upit na njihov mail, koji se nalazi pod KONTAKTI, ali taj mail nije niti ispravan, a na jedan drugi mi se javlja besmisleni odgovor automatske pošte da je Nives Fett out of office on 27 of January 2010!!

  Ukoliko pregledate pažljivo SVE vrećice i komentare koje ljudi stavljaju na njih, vidjet ćete da je ovaj natječaj postao sramota i sprdnja Interspara. Digla se buka zbog neke Senke Šepić,dizajnerice, za koju se počelo tvrditi da joj je namještena pobjeda i da se zato vrećice sa velikim brojem glasova uklanjaju. Moja vrećica Happy Food je dobila puno glasova jer sam svim prijateljima na Facebooku rekla da glasaju za nju ukoliko im se sviđa. ZAR JE TO ZABRANJENO? Njima se sviđala i oni su glasali, zbog toga sam dobila toliko puno glasova. Sa jednog kompjutora se ionako ne može dati više od jednog glasa dnevno, pa kako bi mogla glasati sama za sebe???

  Međutim, čim je vrećica počela dobivati glasove, uklonjena je sa natječaja. Piše, zbog neprimjerenog sadržaja. A, zbog čega drže vrećice vrlo primjerenog sadržaja, kao ona na strani 10 – JEBAČICA, koju je poslala Jebaljka Jebić. Sramota.

  Ne znam tko je ta Senka Šepić, oko koje se digla tolika buka. Ja sam Filipa Sorko, imam 17 godina i završila sam 2. raz. Umjetničke Gimnazije u Osijeku, odsijek Modni Dizajn. Očigledno je da ovo nije natječaj za nas mlade i naivne, čiji se radovi uklanjaju, ukoliko dobiju puno glasova.

  Učestvovala sam u on line natječaju za dizajniranje Dr Marten’s Boots prije 2 godine. Moj dizajn je bio izabran kao najbolji u dva tjedna natječaja, od 2 američke dizajnerice koje su bile u žiriju i koje su svaki tjedan odabirale najbolji dizajn čizama od svih pristiglih radova. Nisam pobjedila, ali dizajn mojih čizama je ušao među 20 najboljih od 25.000 pristiglih radova. To je bio profesionalno napravljen internetski natječaj. Za nagradu sam iz Amerike dobila svoje Martensice. Nitko nije uklonio moj rad zbog toga što sam dobivala puno glasova. Dobivala sam ih zato što se ljudima svidjelo to što sam napravila i što su glasali, a ne zato što sam varala ili sama glasala za sebe, jer to je – nemoguće. Ja ipak nisam kompjutorski hacker da tako što napravim, iako i to vjerojatno postoji.

  Razočarana,
  Filipa

  • koliko je JEBAČICA imala glasova(moje sprdnje djelo:)))
   Senka Šepić je i nju uklonila a siguran sam da bi bila hit u sparu.

 2. Filipa, ova Senka šepić je arhitekt i dizajner u Osijeku, ovakvi natječaji se nikad ne prepuštaju amaterima, amateri su marketinško topovsko meso da šire ime brenda po društvenim mrežama.A ti budući da si u dizajnerskoj branši uskoro, isto imaš šanse,

  pogledaj wwww.spar-natecaji.si,

  u slovenskom natječaju prije pola godine pobijedio je rad koji je imao za trećinu manje glasova od najizglasanijeg.
  u galeriju 50 odabranih ušli su radovi s 2 glasa, jer se žiriju tako sprdnulo.

  Veći je problem taj da je još 3 tjedna pred nama, a u prvih 50 (po broju glasova) su uglavnom radovi iz prvih nekoliko dana.

  To je čudno. A čudno je da su Senki pojavljivali preko noći 500 glasova odjednom.

  A zanimljivo je da je slovenski natječaj imao ružan skandal – glasali su iz 176 zemalja za jedan rad koji je skinut jer iako izgleda potpuno nevino, simbol je nečeg najodurnijeg zamislivog, on je imao i preko 12 000 glasova. Dok su se tamo bavili odvratnostima mi se bavimo muljažama.

  Zato prouči slovenske radove i napravi jedan noviji i bolji rad i nabij toliko glasova da bude u prvih 10, jer ovaj rad ti je predosadan za vrečicu. Brand želi asocijaciju na energiju, dinamizam, obilje. NLP na djelu.

  Vidjela si na primjeru Martensica koji rad je dobio prvu nagradu, bitno je da dere kontru ali dopadljivu, žiri nakon što odgleda na tisuće radova želi nešto potpuno pomaknuto, zamislli da si ti u žiriju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here