Ol Istria maslinova ulja srebrna u Los Angelesu

13

Maslinova ulja iz regije Istra sve suverenije svrstavaju uz bok sve dostižnijoj Toscani

EVOO_SilverNizu prestižnih nagrada koje je u posljednje vrijeme osvojilo ovo vrhunsko ulje pridružile su se tako i dvije srebrne medalje na nedavno održanom International Extra Virgin Olive Oil Competition u Los Angelesu. Na ovom prestižnom natjecanju ocjenjivala su se 477 ulja od 318 proizvođača, a Ol Istria maslinova ulja, ujedno su i jedina ulja iz Hrvatske koja su se našla u ovom odabranom društvu.

Nabrajajući sva dostignuća koje je Ol Istria u zadnje vrijeme postigla nikako ne smijemo izostaviti i činjenicu da se Ol Istria već neko vrijeme može pronaći i u samom srcu Beča u prestižnoj Julius Meinl am Graben trgovini.

Marco Oreggia, jedan od autora Flos Olei vodiča, na svojoj prezentaciji u Istri naveo je da se maslinova ulja iz regije Istra sve suverenije svrstavaju uz bok sve dostižnijoj Toscani.

Porečka Agrolaguna može se pohvaliti već polustoljetnom ulogom u maslinarstvu, ali njeno ulje Ol Istria u posljednje vrijeme doživjelo je znatan obrat u svojoj karijeri. Promjenom dizajna ambalaže, tj. stvaranjem novog branda Ol Istria dobila je toliko zasluženi uzlet na tržištu.

Priču u kojoj su ulja Ol Istria glavni likovi u najmanju ruku možemo smatrati pravom bajkom u kojoj se ponovo dokazuje da predani rad, egzaktno postavljeni ciljevi kao i ljubav prema samom proizvodu moraju dati dobre rezultate kao i osigurati uspjeh, zaključuje Oreggia.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here