Otvoren drugi Tisak media centar u Karlovcu

107

renata-sopek-u-tisak-media-centru-ftdTisak d.d., vodeći maloprodajni lanac kioska danas je u trgovačkom centru Supernova otvorio svoj drugi multimedijalni centar u Karlovcu i 15. po redu u Hrvatskoj.

Posebna gošća otvorenja u Karlovcu bila je Renata Sopek koja je tom prilikom održala promociju svoje knjige „Zdrava i fit“.

U nastavku tjedna Tisak Media sve kupce časti velikim popustima: do 70% na odabrane naslove beletristike te sniženjem svih dječjih knjiga i slikovnica čak 40%!

U trgovačkom centru Supernova, u ekskluzivno uređenom prostoru na čak 200 m², Tisak media centar kupcima nudi bogat izbor najnovijih naslova knjiga, najveći izbor stranih časopisa, bogati multimedijalni sadržaj koji uključuje raznovrsne CD-e, DVD-e, tehničku opremu, konzole i PC igrice,  školski i uredski pribor te bogat gift program.

Tisak media centri, osim velikog izbora tiskovina, knjiga i multimedijalnih proizvoda nude i ostale inovativne usluge Tiska kao što su, TISAKfoto, Tisakcoppy, Tisak&coffee te prodaja ulaznica za sva važnija kulturna događanja.

Novootvorenim Tisak media centrom Karlovčani će dobiti još jedno mjesto za promicanje književne, filmske, glazbene i kazališne kulture grada, mladim neafirmiranim umjetnicima pružit će se prilika da svoje radove predstave široj publici, a građani će moći uživati u ugodnoj kupnji raznih multimedijalnih proizvoda, stoji u priopćenju iz Tiska.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here