Svečano otvoren Konzumov centar za selekciju i edukaciju

172

konzum-akademija-recepcijaDanas je u sklopu trgovačkog centra Konzum maxi Sopot, investicije vrijedne 90 milijuna kuna, svečano otvorena Konzumova Akademija – Centar za selekciju i edukaciju. Novi centar otvorili su Ivica Todorić, predsjednik Agrokor koncerna, Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma i profesor Dr.Sc. Davora Pavuna, znanstvenik i fizičar koji je tom prilikom održao i prigodno predavanje.

U suvremeno opremljenom i atraktivno uređenom Centru koji se prostire na gotovo 1.500 m2 prostora, svakodnevno će se odvijati procesi selekcije i edukacije kadrova za Konzumove prodavaonice i veleprodajne centre, skladišta, transport i ostale dijelove poslovnog sustava. Sve aktivnosti odvijat će se u tri moderno opremljene modularne učionice, amfiteatralnoj predavaonici, dvije informatičke učionice te informatičkom laboratoriju. Uz sve navedeno, u sklopu Centra nalazi se i u potpunosti uređena „školska Konzumova prodavaonica“, koja će svim novim zaposlenicima omogućiti najkvalitetniju pripremu za rad u Konzumovim prodavaonicama u kontroliranima uvjetima. Na takav način će novi Konzumovi zaposlenici usvajati sva potrebna znanja o novim tehnologijama i procesima koji se odvijaju u Konzumovim prodavaonicama što će im omogućiti najviše razine spremnosti u njihovom daljnjem radu i komunikaciji s kupcima.

– Selekciji zaposlenika pristupat će se po principu “otvorenih vrata”, što znači da kandidati zainteresirani za posao bez prethodne najave mogu doći u Konzumov centar za selekciju i edukaciju, tamo dobiti sve informacije o određenom radnom mjestu i, ako ih zanima, mogu dostaviti svoju molbu i obaviti intervju za posao – objasnio je predsjednik uprave Konzuma Darko Knez.

Centar će zapošljavati 10 djelatnika, a uz njih će edukacije držati i ostali zaposlenici Konzuma kao i vanjski treneri. Do kraja ove godine u planu je održavanje 450 treninga i edukacija koje će pohađati više od 8.000 zaposlenika Konzuma u sklopu nove Konzumove akademije. Iz Konzuma poručuju da je centar za selekciju i edukaciju ulog u profiliranje najboljih kadrova u svim područjima njihovog poslovanja, što će u konačnici omogućiti pružanje najviših razina kvalitete usluge za sve Konzumove kupce.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here