Tehnika gradi Supernovu u Buzinu za 36,1 mil. eura

38

supernova-zagreb-ftd1Trgovački centar ukupne površine više od 110 tisuća četvornih metara trebao bi biti otvoren u jesen 2011.

Građevinska tvrtka Tehnika objavila je da s tvrtkom Dalekovod, kao naručiteljem, sklopila ugovor o izvođenju radova na trgovačkom centru Supernova u Buzinu, a ugovorena cijena radova je 36,11 milijun eura (bez PDV-a), stoji u priopćenju na Zagrebačkoj burzi.

Tehnika je, kao izvođač radova, u srijedu 14. srpnja, sklopila ugovor o izvođenju radova na trgovačkom centru Supernova s Dalekovodom, kao naručiteljem.

Dalekovod je početkom ožujka ove godine objavio da je dobio posao gradnje trgovačkog centra Supernova u Buzinu, a ukupna vrijednost poslova koje je dobila ta tvrtka je 80,7 milijuna eura.

Iz Dalekovoda su tada najavili da će cijeli posao obaviti s domaćim kooperantima, odnosno domaćom građevinskom operativom.

Investitor u trgovački centar Supernova u Buzinu je austrijski koncern m2 Gruppe-Supernova, čija je djelatnost razvoj i izgradnja shopping centara, a projekt u Buzinu razvija preko tvrtke Afirmacija nekeretnine iz Zagreba.

Investitor je krajem svibnja ove godine objavio da je dobio građevinsku dozvolu za gradnju Supernove Zagreb, investiciju vrijednu ukupno više od 250 milijuna eura.

Tada su najavili i da će radovi na izgradnji tog shopping centra, ukupne površine više od 110 tisuća četvornih metara, započeti odmah kako bi već u jesen 2011. centar mogao biti otvoren. (H)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here