Vindijino kozje mlijeko u pakiranju od litre

93

Novo pakiranje Vindijina kozjeg mlijeka dostupno na tržištu od 16. lipnja

kozje-mlijekoKozje mlijeko ‘z bregov, proizvod jedinstven po svojim zdravstvenim svojstvima, od sada je dostupan i u pakiranju od litre. Zbog pozitivnog učinka na cjelokupno stanje organizma te utjecaja na rast i razvoj djece i mladih, Vindijino kozje mlijeko dobro je poznato potrošačima koji drže do zdrave prehrane. Njegova je dodatna vrijednost praktično pakiranje u tetrapaku koji čuva pozitivne značajke te vrijedne namirnice.

U današnje vrijeme, kada su energetska i nutritivna vrijednost proizvoda postale iznimno bitnim čimbenicima u ljudskoj prehrani, kozje mlijeko sve je traženija namirnica.
Potrošnja kozjeg mlijeka, čija se korisnost cijeni od davnih dana, počela je rasti tek u posljednjih 20 godina, zato njegova trenutačna proizvodnja obuhvaća samo dva posto od ukupne svjetske proizvodnje mlijeka.

Vindija je s otkupom kozjeg mlijeka od domaćih proizvođača započela davne 1985. godine, prepoznavši među prvima tržišni potencijal toga vrhunskog mliječnog proizvoda.

Na osnovi dugogodišnjeg iskustva u mljekarskoj struci i doprinosa koji je dala razvoju hrvatskoga kozarstva, stvorila je kvalitetno kozje mlijeko domaće proizvodnje. Ponudivši taj visokovrijedan proizvod u najvećem izdanju dosad, Vindija je dodatno proširila svoj bogati asortiman i svojim vjernim potrošačima darovala čašu zdravlja za cijelu obitelj.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here