Zvijezda daruje djecu Dalmacije

48

zvijezda-ftdZvijezda se za potrebe dječjih centara, domova i vrtića u Dalmaciji odriče 10% svojih prihoda od prodaje proizvoda iz asortimana maslinovog ulja

Početkom srpnja Zvijezda je započela humanitarnu aktivnost „Darujmo djeci!“ namijenjenu dječjim ustanovama u četiri najveća grada u Dalmaciji. Prepoznavši problem te želeći pomoći konkretnim ustanovama i konkretnim projektima koji pomažu one na koje se vrlo često u društvu zaboravlja, Zvijezda svojom gestom poziva potrošače da se aktivno uključe i pomognu djeci s posebnim potrebama.

Zadarsku, šibensku, splitsku i dubrovačku djecu obradovat će tako početkom jeseni nove igračke, oprema ili za što se već u pojedinim centru odluče da je najvažnije. Zvijezda se za potrebe ovih centara, domova i dječjih vrtića odriče 10% svojih prihoda od prodaje proizvoda iz asortimana maslinovog ulja.

Kupnjom bilo kojeg Zvijezda maslinovog ulja na području Dalmacije do 1. rujna, u svim vodećim trgovačkim lancima 10% vrijednosti darujete dječjem domu Maestral u Splitu, Kamenčići u Šibeniku, Maslina u Dubrovniku te dječjem vrtiću Latica u Zadru, piše u priopćenju iz Zvijezde.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here