Djelatnici u glavnim ulogama u novom Konzumovom spotu

60

konzum-mcivor-djelatnica-ftdKonzumov reklamni spot snimljen je u režiji glasovitih svjetskih autora

Emitiranje reklamnog spota Konzuma, snimljenog pod redateljskom palicom Colina McIvora i direktora fotografije Cian de Buitléara koji je inače kao dio tima sudjelovao i na snimanju Oskarom nagrađenog filma „Spašavanje vojnika Ryana“, započelo je danas.

U snimanju spota sudjelovao je i Zvonimir Jurica, mladi hrvatski redatelj koji je upotpunio ideju ovog projekta. Novost i specifičnost ovog spota je činjenica da su glavni glumci spota stvarni Konzumovi djelatnici koji su prikazani u svojim svakodnevnim radnim situacijama, navodi se u priopćenju.

„Spot komunicira sve prednosti najvećeg domaćeg maloprodajnog lanca poput više od 1.000 trajno niskih cijena, uvijek svježeg asortimana, inovativnih usluga poput mogućnosti plaćanja računa i drugih. Djelatnici su kroz svoje sudjelovanje u ovom spotu najbolje pokazali uslugu koju svakodnevno pružaju svim Konzumovim kupcima.“

Cian de Buitléar radi kao direktor fotografije već više od 20 godina. Na snimanju filma „Spašavanje vojnika Ryana“ surađivao je sa slavnim Stevenom Spielbergom i Tomom Hanksom te je bio zadužen za sve podvodne scene snimanja, a film je u konačnici za najbolju fotografiju osvojio Oscara.

Colin McIvor bavi se scenarijem i režijom kratkometražnog filma. Autor je niza TV spotova kojima se promiče svjesnost o različitim društveno važnim temama, a u kojima su glavne protagonistice zvijezde kao što su Sinead O’Connor i Andrea Corr iz The Corrsa.

Njihov najnoviji zajednički uradak, TV spot za Konzum čiji scenarij potpisuje agencija Euro RSCG Zagreb, članica Unex Grupe, hrvatski gledatelji ovih dana imaju prilike vidjeti na malim ekranima, a snimljen je u suradnji s produkcijskom kućom Planet B.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here