Otvoren Super Konzum u Imotskom

63

super-konzum-imotski-otvorenje-ftdU Imotskom je u petak otvorena prva Super Konzum prodavaonica u sklopu novog trgovačkog centra Park & Shop koja će zapošljavati 50 djelatnika. Novi supermarket ima površinu od 2.400 m2, a asortiman uključuje više od 20.000 artikala.

Radno vrijeme Super Konzum prodavaonice je od ponedjeljka do subote od 8.00 do 21.00 sat, dok je nedjeljom prodavaonica otvorena od 8.00 do 20.00 sati.

Brojni specijalizirani odjeli čine prvu prodavaonicu Super Konzuma u Imotskom najboljim izborom za svakodnevnu kupnju; zelena tržnica, gastro odjel s velikim izborom svježe pripremljenih gurmanskih specijaliteta, ribarnica s velikim izborom kvalitetne svježe ribe i morskih plodova, pekarnica s više od 200 vrsta svježeg kruha i peciva, mesnica sa najkvalitetnijim svježim mesom kontroliranog porijekla, odjel cvjećarnice i dječjeg svijeta, oprema za dom, školu i ured, tehnika i mali kućanski aparati, ističu iz Konzuma.

super-konzum-imotski-ante-todoric-midiU nazočnosti uglednih uzvanika donaciju povodom otvorenja Konzuma u iznosu od 50.000 kuna namijenjenu Udruzi osoba s invaliditetom Imotski uručio je Ante Todorić, izvršni potpredsjednik Agrokora za Poslovnu grupu Maloprodaja.

Povodom otvorenja svi kupci dobili su prigodan poklon i mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri čija je glavna nagrada 15.000 kuna na Konzum American Express kreditnoj kartici.

1 COMMENT

  1. Na koji se broj telefona može stupiti u kontakt SuperKonzum u Imotskom. Na brojeve objavljeni na internet stranici nitko se ne javlja kao i na mobilni broj poslovođe prodavnice

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here