U lancu “Moj dućan” Metro okuplja tisuću malih trgovina

63

moj-ducan-ftdMetro u lancu planira okupiti 1.000 trgovina kojima će posebnim uvjetima nabave i promotivnom podrškom omogućiti bolju konkurentnost na tržištu

METRO Cash & Carry Hrvatska pokrenuo je nezavisan lanac malih i srednjih trgovina pod nazivom “Moj dućan”.

Trgovcima u lancu Metro omogućuje posebne uvjete nabave i snažnu promotivnu podršku, s ciljem poboljšanja njihove ponude prema krajnjim potrošačima i povećanjem konkurentnosti na tržištu.

U lanac “Moj dućan” već je uključeno 400 trgovina, a do kraja 2011. godine Metro planira okupiti 1.000 trgovina na području cijele Hrvatske.

Uključivanjem u lanac “Moj dućan” nezavisni trgovci ostvaruju posebne uvjete nabave, što im pruža mogućnost da krajnjem potrošaču ponude artikle po akcijskim cijenama i time povećaju svoju konkurentnost na tržištu.

Posebne rabate i bonuse mogu ostvariti pri nabavi Metroovih robnih marki – Aro, Fine Food i Sigma.

Malim i srednjim trgovinama, koje samostalno nemaju mogućnosti za ulaganja u promociju, uključivanjem u lanac “Moj dućan” Metro će osigurati kontinuiranu promotivnu podršku – oglašavanjem na nacionalnim TV postajama, komunikacijom prema krajnjim potrošačima putem internet stranice www.mojducan.hr, newsletter kampanjama te plakatima, letcima i ostalim promotivnim materijalima koje će moći koristiti u trgovinama.