City Galleriji Zadar pripala nagrada Best Retail Development

60

city-galleria-zadar-wideNa ovogodišnjoj dodjeli nagrade International Property Award, najprestižnijem svjetskom natjecanju u poslovanju nekretninama, koja je 24. rujna održana u Londonu, predstavnicima tvrtke Trgovinski centar Zadar – Faza 2 uručena je prestižna nagrada s pet zvjezdica u kategoriji Best Retail Development za njihov maloprodajni centar City Galleria Zadar na zadarskoj Relji.

Na natjecanju je sudjelovalo više od 40 različitih zemalja iz Europe i Afrike, a zadarska City Galleria nagrađena je kao najbolja nekretnina komercijalne namjene na području Hrvatske.

Dobitnici nagrada Europe&Africa Property Awards koji su osvojili najviše bodova natjecat će se krajem 2010. godine protiv pobjedničkih projekata iz drugih regija, Azije i Pacifika, Ujedinjenoga Kraljevstva, Amerike i Bliskog istoka, kako bi se izabrali najbolji svjetski projekti po pojedinim kategorijama.

Uglednu nagradu u Londonu primili su Maja Matković, direktorica tvrtke Trgovinski centar Zadar, koja inače upravlja City Gallerijom, te predstavnik vlasnika Goran Medić, član Uprave Trgovinskog centra Zadar – Faza 2.

“Velika je čast dobiti tako prestižnu nagradu u konkurenciji 240 projekata s područja od Južne Afrike i Rusije do juga Europe. Tu se nalaze zelena tržnica, ribarnica, liječničke ordinacije, različite prodavaonice, kafići, noćni klubovi, banke, multipleksi te mnogo otvorenih trgova i prostora karakterističnih za Mediteran. Nagrada je velika potvrda uloženog truda”, kaže Katarina Galić, direktorica marketinga i zakupa iz Trgovinskog centra, ističući da se nagrada odnosi na cijeli trgovački centar, njegovu prvu i drugu fazu.

Prva faza centra, otvorena prije deset godina, ima stotinjak suvlasnika, dok je druga faza završena prije dvije godine, a poslovni prostori se iznajmljuju.

Upravo u subotu 2. listopada priprema se proslava njegova drugog rođendana s bogatim nagradama i cjelodnevnim zabavnim programom. Nagrada International Property Awards utemeljena je prije 16 godina s ciljem pronalaska najboljih profesionalaca i najkvalitetnijih projekata u poslovanju s nekretninama iz cijelog svijeta. (Slobodna Dalmacija)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here