Djelatnica Mercatora najtrgovac grada Novske

91

irena-karabajic-lijevo-largePriznanje za prodavača godine na području grada Novske osvojila je Irena Karabajić iz Mercatora-H

Turistička zajednica već 15-tu godinu zaredom provodi projekt na temu „Čovjek-ključ uspjeha“ prema kome se, glasovima od strane kupaca odnosno od strane povjerenstva Turističke zajednice grada Novske, proglašava najbolji prodavač. To je priznanje za 2010. godinu dodijeljeno Ireni Karabajić, djelatnici Mercatora Hrvatska, priopćili su iz tog trgovačkog lanca.

Kriteriji za dodjelu priznanja su profesionalno obavljanje posla, odnos prema kupcima i ostvareni rezultati u poslu i prihvaćenost u radnoj sredini.

Priznanje dobitnicima na prigodnoj svečanosti u Gradskoj vijećnici uručile su Anka Vidmar Klasan, zamjenica gradonačelnika i Sonja Marohnić Horvat, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

irena-karabajic-s-predstavnicama-grada-large„S velikim zadovoljstvom sam primila zahvalnicu za djelatnicu godine 2010. Ponosna sam što imam priliku svojim radom i djelom predstavljati Mercator. Naglasit ću da je ključ moga uspjeha, uska suradnja s kolegama te profesionalni odnos s kupcima, koji su na kraju i prepoznali srdačnost i pristupačnost, ne samo mene već i svih zaposlenih u našoj maloprodaji. Ovim putem se zahvaljujem svima i jako mi je drago što se moj trud isplatio“, izjavila je povodom priznanja Irena Karabajić.

Program „Čovjek – ključ uspjeha“ nacionalna je akcija Turističke zajednice Hrvatske koja se provodi s ciljem naglašavanja važnosti rada pojedinca, osjećaja ponosa obavljenim poslom, osjećaja pripadnosti i prijateljstva na radu, te potrebu djelovanja u timu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here