Jana osvojila nagradu Trusted Brand

68

jana-05l-600Prirodna izvorska voda Jana i ove je godine od strane potrošača nagrađena priznanjem Trusted Brand. Naime, prema istraživanju provedenom među čitateljima hrvatskog izdanja časopisa Reader’s Digest, Jana je u kategoriji voda zauzela  prvo mjesto s osvojenih 39,9% glasova i visokom ocjenom od 4,5.

U kategoriji voda ove je godine navedeno 14 proizvoda, a odmah iza Jane na drugo mjesto plasirala se prirodna gazirana mineralna voda Jamnica s osvojenih 37,6% glasova.

Trusted Brand jedno je od najvećih europskih istraživanja odnosa potrošača prema proizvodima i robnim markama čiji je cilj ispitati kojim robnim markama potrošači najviše vjeruju i kako ih ocjenjuju . Na ljestvici od 1 do 5 ocjenjuje se kvaliteta, izgled, upotrebljivost i primjerenost cijene.

U Europi se istraživanje kontinuirano provodi od 2001. godine dok se u Hrvatskoj priznanje dodjeljuje po četvrti put. Analizu istraživanja u Hrvatskoj je provela nezavisna agencija za istraživanje tržišta Mediana Fides iz Zagreba, a istraživanje podupire i Hrvatska gospodarska komora.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here