Kozmo uveo prvu dežurnu drogeriju u Hrvatskoj

86

kozmo2Od 15. listopada Kozmo drogerija u Importanne centru radi do ponoći

Kako bi odgovorili na sve češće zahtjeve kupaca koji zbog užurbanog dnevnog tempa i brojnih obveza ne stignu obaviti kupovinu tijekom uobičajenog radnog vremena, Kozmo drogerija u Importanne centru od 15. listopada bit će otvorena sve do ponoći, priopćeno je danas iz Kozma.

Time ova prodavaonica postaje jedinstveni primjer dežurne drogerije s radnim vremenom nakon 21 sat, a za potrebe produženog radnog vremena Kozmo je zaposlio i četvero novih djelatnika, ističe se u priopćenju.

Novo produženo radno vrijeme najavljeno je protekloga tjedna promotivnom akcijom, koja je porukama kao što su „I mi koji radimo navečer imamo pravo na kupovinu“, „Za radno vrijeme po mom“, „Moja beba treba pelene i nakon 21 sat“ te „S faksa po kozmetiku“ ukazala na problem prenatrpanog dnevnog rasporeda u kojem često nema mjesta za kupovinu u vrijeme uobičajenog radnog vremena te o potrebama za raznim proizvodima i kasnije navečer.

U dežurnoj Kozmo drogeriji kupci će tako i nakon 21 sat moći birati između različitih proizvoda za njegu, bebe, ljepotu, zdravlje i brigu u kućanstvu, a najavljena su i brojna iznenađenja i pogodnosti za one koji će u kupovini uživati u kasnijim večernjim satima.

Ujedno, iz Kozmo drogerije najavili su prodajnu akciju „Kozmo srijeda koja se ne propušta“ koja će sutra, 20. listopada, u svim drogerijama lanca ponuditi popust od 40 posto na sve ženske parfeme.
kozmo-akcija

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here