Persil i Silan ti daruju putovanje po izboru i svaki dan poklone

52

persil-silan-nagradna-igra-midiU nagradnoj igri može sudjelovati svaki potrošač koji za vrijeme trajanja promocije kupi bilo koje pakiranje Persila 2kg/1,5L u kombinaciji sa Silanom 1L/0,9L ili veće pakiranje u bilo kojoj Mercator prodavaonici na području Republike Hrvatske.

Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Isti moraju sačuvati, te ime i prezime, adresu, telefonski broj i broj sačuvanog računa poslati SMS porukom na broj 60 369 (cijena 2,40 kn; PDV u cijeni).

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenom količinom računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. Jedna osoba i/ili jedan broj mobitela može osvojiti samo jednu nagradu, i to onu za koju je prvo izvučena. Nagrade se izvlače počevši od one najveće vrijednosti prema najmanjoj.

Glavna Nagrada:
Poklon bon za putovanje po izboru u vrijednosti 15.000,00kn (poklon bon se može iskoristiti u turističkoj agenciji Generalturist).

Dnevne nagrade:
61 x voucher u iznosu od 500,00kn za kupovinu u bilo kojoj Mercator prodavaonici na području Republike Hrvatske.

Nagradna igra traje od 09. listopada do 08. prosinca, a izvlačenje će se održati 20. prosinca 2010. godine.

Popis dobitnika bit će objavljen 03. siječnja 2011. na Internet stranici www.henkel.hr, gdje možete vidjeti i pravila nagradne igre.

Dobitnici će biti obaviješteni telefonski ili pismeno, kada će dobiti sve informacije o preuzimanju nagrada.

Organizator: Henkel Croatia d.o.o Zagreb

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here