PIKO: DLG priznanje motiv novog televizijskog spota

23

miroslav-skoro_piko-hrenovke-wide„Najnovije, čak izvanredne vijesti dolaze iz Njemačke – PIKO parizer i hrenovke nagrađeni su za kvalitetu proizvoda“, ukratko je upravo to sadržaj novih TV spotova za koji je u kreativnom smislu zaslužan tim agencije Euro RSCG Zagreb, članice Unex Grupe.

Vođeni idejom da na zabavan i duhovit način predstave DLG nagradu koju su u Njemačkoj osvojili proizvodi PIK Vrbovca, kreativci Unex-a pod vodstvom Krune Serdara kao idealnu osobu ponovno su odabrali pjevača Miroslava Škoru. U stilu svojevrsnog nastavka serije TV spotova za PIKO parizer, Miroslav Škoro i ovaj put ljubomorno čuva svoj PIKO sendvič uz već poznatu rečenicu „Ja, PIKO i više ni’ko!“, ističe se u priopćenju PIK Vrbovca.

Dva nova TV spota komuniciraju kvalitetu PIKO parizera i hrenovki od pomno biranog crvenog mesa kojem DLG zlatna medalja iz Njemačke daje još veći značaj jer je upravo DLG vodeća europska organizacija za nezavisno testiranje i ocjenjivanje kvalitete prehrambenih proizvoda, poručuju iz vrbovečke mesne industrije.

miroslav-skoro-large

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here