Promocija novog albuma Slavonskih lola u Tisak media centrima

84

slavonske-lole-largeDugo očekivani album Slavonskih lola „Ispod mjeseca“ u ekskluzivnoj prodaji može se pronaći na svim kioscima Tiska, Slobodne Dalmacije i u Tisak media centrima

Poznata tamburaška skupina Slavonske lole predstavila je 15. listopada u Tisak media centru u Osijeku svoj novi album „Ispod mjeseca“.

Tom prigodom, svi posjetitelji imali su priliku družiti se sa svojim omiljenim tamburaškim sastavom i uživati u zvucima slavonske tamburice, a sve posjetitelje ugodno je iznenadio i kratak nastup popularnog benda, kaže se u priopćenju Tisak media centra.

slavonske-lole-tmc-largeSlavonske lole poznati su tamburaški sastav iz Đakova koji je započeo s radom još davne 1973. godine, a proslavili su se nastupima u TV emisiji Lijepom našom. Njihov najveći hit iz 2003. godine, „Sve je ona meni“, osvojio je srca mnogih, ne samo zaljubljenika u tamburice.

Najveće fanove na predstavljanju novog albuma razveselili su potpisani primjerci novog CD-a, a u subotu, 30.listopada 2010. Slavonske lole gostovat će u Tisak media centru u Đakovu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here