Prvi srpski outlet centar otvara se najesen 2011.

29

fashion-house-outlet-centar-ftdInvestitori Fashion House Development i Blackoak Developments najavili su izgradnju prvog outlet centra u Srbiji koja će započeti tijekom ovog mjeseca u gradu Inđiji.

Centar, čije se otvorenje planira za jesen iduće godine, prostirat će se na 30.000 četvornih metara. Izgradnja će koštati 30 milijuna eura, što je samo dio ukupne investicije od 100 milijuna eura koji će se uložiti u izgradnju objekata svjetskih trgovinskih lanaca, poslovnog centra, hotela i zabavnog parka, istaknuo je na predstavljanju projekta član uprave Fashion Housea, Brandon Oreli.

“Nakon Gdanjska, Bukurešta i Moskve, odlučili smo se izgraditi centar u Srbiji, jer smatramo kako ovdje postoji visoka svijest ljudi o modi i modnim trendovima”, istaknuo je Oreli.

On je dodao kako outlet centri u svijetu postaju sve popularniji, jer se proizvođači po isteku sezone žele riješiti zaliha brendirane robe, koju onda prodaju uz izuzetno velike popuste. Tako će kupci u Fashion outletu moći kupovati brendiranu robu po cijenama nižim od 30 do čak 90 posto.

Novi centar zaposlit će 1.000 djelatnika. U ponudi će imati 2.000 parking mjesta, brojne kafiće, restorane i dječje igralište. (Blic)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here