Reagiranja, E-butiga

e-butiga-midi1I u internet supermarketu E-butiga mogu se kupiti namirnice

‘U ime prvog splitskog online supermarketa moramo reagirati na vaš članak o internet trgovini objavljen u Poslovnom dnevniku 20.10.2010. Činjenice su ipak nešto drugačije nego što ste napisali, jer osim dviju navedenih tvrtki u Hrvatskoj postoji i internet supermarket E-butiga koja online prodaju namirnica i dostavu vrši na području Splita, Trogira, Kaštela, Solina i Omiša’, kaže se u reagiranju koje je potpisao Josip Kurbaša, direktor E-butige.

‘Postojimo već godinu dana i kod nas je dostava besplatna za sve narudžbe veće od 200 kuna. Naš tim mladih stručnjaka razvio je softver, imamo vlastita dostavna vozila, a naša prednost je i u tome što ne trebate naručiti danas za dostavu sutra, već možete i istoga dana dobiti robu na vašu kućnu adresu. U planu nam je i širenje i na druge gradove u Hrvatskoj. Tvrtka Infula koja je vlasnik E-butige također u Splitu od 17. do 19. prosinca organizira sajam Totalna, totalna rasprodaja što je još jedna od naših ideja’, navodi se u reagiranju E-butige. (pd)

Komentari

  1. Monk kaže

    check out my personal enexripeces on my blog, or for information on other locations in Panama try Comarca Kuna Yala, El Valle and

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *