Reagiranja, E-butiga

75

e-butiga-midi1I u internet supermarketu E-butiga mogu se kupiti namirnice

‘U ime prvog splitskog online supermarketa moramo reagirati na vaš članak o internet trgovini objavljen u Poslovnom dnevniku 20.10.2010. Činjenice su ipak nešto drugačije nego što ste napisali, jer osim dviju navedenih tvrtki u Hrvatskoj postoji i internet supermarket E-butiga koja online prodaju namirnica i dostavu vrši na području Splita, Trogira, Kaštela, Solina i Omiša’, kaže se u reagiranju koje je potpisao Josip Kurbaša, direktor E-butige.

‘Postojimo već godinu dana i kod nas je dostava besplatna za sve narudžbe veće od 200 kuna. Naš tim mladih stručnjaka razvio je softver, imamo vlastita dostavna vozila, a naša prednost je i u tome što ne trebate naručiti danas za dostavu sutra, već možete i istoga dana dobiti robu na vašu kućnu adresu. U planu nam je i širenje i na druge gradove u Hrvatskoj. Tvrtka Infula koja je vlasnik E-butige također u Splitu od 17. do 19. prosinca organizira sajam Totalna, totalna rasprodaja što je još jedna od naših ideja’, navodi se u reagiranju E-butige. (pd)

2 COMMENTS

  1. check out my personal enexripeces on my blog, or for information on other locations in Panama try Comarca Kuna Yala, El Valle and

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here