Web::Strategija 9 – traži se mjesto više

157

web-strategija-midiJoš je manje od tjedan dana do najposjećenije regionalne konferencije o internetskom marketingu „Web::Strategije 9 – Oglašavanje je OUT!“. Velika konferencijska dvorana Hypo Expo XXI centra gotovo je popunjena te se traži mjesto više.

Pridružite nam se 4.11.2010. kada će se održati predavanja, a 5.11. i 8.11.2010. će se održati radionice Drumara 1 i Drumara 2 (u suradnji s Web::Edukacijom). Jedan od dva predavača Drumare je i Davor Runje iz tvrtke Drap koja je na održanoj dodjeli Effie nagrada osvojila zlatnu nagradu za Facebook marketinšku kampanju Životinjsko carstvo.

Na Drumari 1 i Drumari 2 će sudionici uz rad na vlastitim prijenosnim računalima naučiti kako samostalno voditi kampanju na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter, Linkedin i blog.

Web::Strategija 9 okupit će ponajbolje regionalne stručnjake u internetskom marketingu i PR-u te su za Vas pripremili poučna, ali i zanimljiva predavanja. Krešimir Macan (Manjgura), Ivanka Mabić (Bruketa&ŽinićOM), Miroslav Varga (Escape), Nikola Jellačić (Valamar) samo su neki od renomiranih stručnjaka koji će svoja znanja i iskustva pokušati prenijeti sudionicima Web::Strategije 9.

U sklopu konferencije održat će se i BSD – Business Speed Dating. BSD je brz način upoznavanja partnera iz Vaših snova. Upoznati idealnog poslovnog partnera ili partnere nije jednostavno, a ovaj način upoznavanja s ciljanim potencijalnim partnerima uvelike olakšava i ubrzava proces. Sve što Vam je za BSD potrebno su vizit karte i malo dobre volje.

Konferencija će se održati pod srebrnim pokroviteljstvom Microsofta, CPP – OnLine knjigovodstva, studija za razvoj web stranica – LogIT internet usluge, tvrtke za izradu web stranica Virtus Dizajn, zatim Visoke škole za informacijske tehnologije – VsiTe te brončanim – Avalon Premium Hosting. Web:Strategija je već uobičajeno pod zlatnim medijskim pokroviteljstvom najjačih internetskih medija – Net.hr, Jutarnji.hr, tportal.hr, Monitor.hr, MojPosao, zatim časopisa VIDI i Etarget kontekstualne mreže.

Organizacijski partneri konferencije su Hypo EXPO XXI centar, Timgraf Media, Slobodni maseri, Smiješak.hr, OH!, Ožujsko pivo, Toplice Sveti Martin, MMV Auris, Imperito, Toplice Sveti Martin, Falkensteiner Hotels&Residences, World Class Health Academy, Hulk, Foto studio, Uklanjanje virusa, Pago  te Kodak, a vizuale “Oglašavanje je OUT!” izradila je tvrtka iDEA STUDIO. Službeno vozilo konferencije osiguravaju Uniline rent a car i Europcar rent a car.

Postanite i Vi znalci za internetski marketing u turizmu, optimizaciju web stranica, oglašavanje na društvenim mrežama, online prodaju, te interaktivnu dvosmjernu komunikaciju s Vašim klijentima.

Cijena ulaznice za Web::Strategiju 9 od samo 900 kn + PDV vrijedi još samo do 1.11.2010. Naučite kako primijeniti iskustva predavača i iskoristite ih, poboljšajte Vaše oglašavanje na internetu. Prijavite se što prije i osigurajte svoje mjesto!

Sponzorirana vijest

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here